0rang Kata Saya Menumpang Senang 0rang Dan Tak Sedar Diri-DS Nur Shahida

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Datin Seri Nur Shahida M0hd Rashid memilih untuk tidak mengulas lanjut berkenaan d@kwaan dirinya sudah memfailkan percer4ian di m@hkamah.

Isteri kepada usahawan sensasi, Datuk Seri Aliff Syukri itu berkata, dia mem0h0n maaf kerana ingin mengunci mulut daripada memperkatakan tentang sp3kulasi terbabit.

“Bab rumah tangga saya tak nak k0men. Minta maaf ya,” resp0nnya kepada p0rtal Harian Metr0.

Diajukan s0alan sama ada semua anak-anak berada dengannya sekarang, Shahida menjawab ringkas ‘ya’ dalam kiriman aplikasi Whatsapp.

Dalam pada itu, Aliff juga enggan bersuara membabitkan status rumah tangganya yang dikatakan berg0lak.

“N0 k0men”, katanya ketika dihubungi.

Terdahulu, warganet mempers0alkan pasangan suami isteri itu yang dilihat saling tidak lagi mengikuti laman 1nstagram masing-masing.

D@kwaan isu perkahwinan mereka se0lah dikuatkan lagi menerusi penceritaan lagu terbaharu Alif berjudul Cuba Bahagia.

Aliff bagaimanapun sebelum ini enggan mengulas lanjut, sebaliknya memberitahu hubungan dia dan isterinya tidak mempunyai masalah seperti yang digembar-gemburkan segelintir pihak.

Beliau sejak kebelakangan ini terpalit dengan beberapa k0ntr0versi hingga dihent4m ramai termasuk ahli keluarganya sendiri.

Imbas kembali, Aliff dan Shahida yang mendirikan rumah tangga pada tahun 2007, dikurniakan lima 0rang cahaya mata iaitu Ammaar Ahyan, Qadejah El Zahra, Ibraheem Adham, Yus0ff Al Qardawy dan Raudhah Arshiyah, termasuk se0rang anak angkat.

Status yang dik0ngsi di instagram Datin Shahida

“Ada 0rang cakap saya pura2 tunjuk baik sedangkan perangai saya buruk….ada juga 0rang kata saya ni menumpang senang 0rang,ada 0rang kata saya tak sedar diri dan tak bersyukur..”

K0men Netzen

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Iluminasi, instafram Datin Shahida

Leave a Reply