“0rang sibuk kuar4ntin, dia boleh pulak sibuk pi jalan2 sakan lagi… self1sh”

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Ser0n0k kami lihat f0t0 dan vde0 yang dik0ngsikan 0leh pelak0n Ummi Nazeera yang sedang bercuti di luar negara. Pelak0n Aishah Azman juga turut sama bercuti dengan Ummi.

Baby and me b0th s0 tired . @ayra.aneesah

Ummi memuat naik sekeping f0t0 dilaman 1G miliknya dan juga beberapa vde0 di IG St0ry. Walau bagaimanapun perk0ngsian Ummi ke sana mengundang rasa kurang senang di kalangan netzen.

Mereka meminta agar Ummi sekeluarga lebih prihatin dan bertanggungjawab untu kuar4ntinkan diri masing-masing selepas pulang nanti. Sebelum ini beberapa artis juga ditegur 0leh netzen kerana pergi bercuti disaat virvs C0V1D19 makin merebak.

Salam sis Ummi.. Harap nanti ummi and the wh0le family akan self qu4rantine di rumah, tak keluar, tak pegi mall, duduk saja di rumah, untuk 14 hari selepas balik dari bercuti. Thanks.

Musim c0v1d19, sebaiknya stay saja di rumah dan kurangkan aktiviti luar. CEGAH SEBELUM TERLAMBAT.

Nape lah degil sgt artis2 kat Malaysia ni…c0v1d19 tengah mereb4k skrg ni pn sibuk sgt nk ke luar negara…

Nanti balik t0l0ng qu4rantine 14 hari…..kawan saya pun ada pergi negara-negara yang terlibat tak paham saya.

0rang sibuk kuar4ntin, dia sibuk pi jalan-jalan sakan lagi… s3lfish!

Mungkin Ummi sendiri ada sebab tersendiri mengapa dia teruskan percutian ke luar negara. Lagipun kami pasti tiket semua mesti sudah dibeli dan percutian ini dirancang terlebih dahulu sebelum v1rus C0V1D19 ini berlaku. Suami Ummi sendiri merupakan se0rang d0kt0r, jadi jangan risau ye netzen.

Seperti yang kita sedia maklum, virus C0V1D19 ini semakin menggan4s sehinggakan WH0 sendiri telah mengisytiharkan sebagai p4ndemik dan beberapa negara telah pun mengambil langkah serius untuk ‘L0ckd0wn’ negara mereka.

Selain Ummi, influ3ncer yang juga bekas isteri kepada Ally Iskandar, Farah Lee turut dikec4m kerana masih menuruskan misi jelajah ke beberapa buah negara bersama anaknya.

Farah Lee bagaimana telahpun menjelaskan bahawa dia telah mengambil langkah berjaga-jaga ketika berada di negara 0rang dan tahu apa yang dia lakukan.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Media Cite Heb0h

Leave a Reply