“0rg mcm ni yg kita patut support”-0KU Cerebral Palsy Meniaga 0nline Dapat Pujian Netzen

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Banyak kita dengar cerita pasal kejayaan usahawan-usahawan yang bermula dari bawah. Tak kurang juga cerita mereka yang tempuh banyak halangan untuk berniaga.

Kali ni admin nak share satu cerita yang dik0ngsi 0leh @mkhmnw di Tw1tter pasal se0rang 0rang Kelainan Upaya (0KU) Cer3bral P4lsy meniaga 0nline dan buat Live di Faceb00k. Ya ada baca dengan betul, 0KU Cer3bral P4lsy buat live. Kalau tak percaya, cuba teng0k vide0 kat bawah ni.

0rang macam ni kita patut supp0rt!

Rata-rata netzen memberikan pujian kepada lelaki ini. Biarpun serba kekurangan, tetapi semangat untuk berniaga tu yang penting. Kita kena supp0rt bisnes dia ni

Ternyata kekurangan bukanlah satu penghalang untuk berusaha dan berjaya. Admin respek kat lelaki ni. Semangat dia lain macam.

Selamat maju jaya dalam perniagaan. Jangan putus semangat ye!

Sem0ga dimurahkan rezeki dengan bisnes 0nline ye. Kerja keras pasti akan dapat hasilnya. Sem0ga sentiasa dipermudahkan urusan. Amiinn

Kebanyakan g0l0ngan 0KU kini dilihat lebih selesa berdikari dan berusaha sendiri untuk mencari pendapatan tanpa ihsan 0rang ramai. Malah, segelintir g0l0ngan ini lebih gemar jika 0rang sekeliling mereka melayannya seperti 0rang n0rmal.

Jadi, tidak hairanlah jika g0l0ngan 0KU ini b0leh berjaya dan mampu meraih pendapatan yang setanding dengan 0rang lain. Walaupun pergerakan terbatas dan fakt0r cacat fizikal, namun g0l0ngan ini dilihat tetap kuat semangat melakukan pekerjaan mereka.

Admin pun ada teng0k IG Sh0p dia. Barang-barang dia c0mel. Geram je teng0k barang yang dijual. K0rang pun supp0rt lah bisnes dia sekali ye. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit l0bakmerah

Leave a Reply