1ni Resp0n Awi Berkaitan Tweet Atikah Mengenai Lelaki Suka Minta Duit

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelak0n Atikah Suhaime menasihati kaum wanita agar menjauhi g0l0ngan lelaki yang suka mengambil kesempatan meminta wang daripada pasangan. Menurut Atikah, sese0rang wanita harus menghargai diri sendiri dan berani membuat keputusan meninggalkan lelaki yang hanya meminta wang tanpa usaha sendiri.

“Kepada wanita-wanita di luar sana, tahu nilai diri anda, jika se0rang lelaki selalu meminta wang tanpa usaha sendiri, tak payah sudah. Lebih baik membujang seumur hidup daripada tinggal dengan par4sit dan m4ti dalam penyesalan,” tulis Atikah di Twitter.

Dalam pada itu, Atikah turut mengatakan dia selesa mencari pasangan yang mempunyai pendapatan yang stabil.

“0rang kata saya cari lelaki berduit, mestilah, apa yang anda rasa bila sudah bekerja keras tapi akaun bank k0s0ng? sehingga tak b0leh bagi wang untuk ibu bapa, sehingga ada yang kata terhutang budi atas kebaikan pasangan,” tulisnya lagi.

Gempak telah menghubungi Awi untuk mendapatkan sedikit k0men mengenai isu ini. Menurut Awi, dia berpendapat, tidak semestinya kenyataan yang ditulis Atikah berkaitan dengan dirinya.

“Saya pun tak tahu mengenai hal ini, apa yang penting, kita fikir yang terbaik kerana tidak semestinya semua yang dia tulis berkaitan dengan diri saya.

“Kini, saya hidup dalam keadaan yang tenang dan sibuk menguruskan perniagaan, saya ada keluarga, kawan-kawan dan rakan perniagaan yang sentiasa ada bersama saya,” katanya.

Tambah Awi, dia berharap agar perkara ini tidak disalah tafsir 0leh segelintir pihak, pada masa yang sama, dia juga tidak mahu namanya dikatikan lagi.

“Saya selalu tunjukkan rasa h0rmat, Insya-Allah, saya harap tiada yang salah faham mengenai hal ini, saya juga tak mahu nama saya dikaitkan lagi,” katanya lagi.

Dalam pada itu, Awi juga berpendapat, lebih el0k jika dia menumpukan perhatian kepada perkara lain yang lebih penting dalam kehidupannya.

“Di waktu sekarang ini, lebih baik saya tumpukan perhatian kepada perkara lain yang lebih penting seperti kesihatan ibu saya, krisis C0V1D19 dan menguruskan kanak-kanak 4utisme yang menghadiri kelas muzik di studi0 yang saya usahakan bersama pelak0n Aiman Hakim Ridza,” tuturnya mengakhiri bicara.

Sekadar imbasan, Awi telah mengikat tali pertunangan bersama Atikah, namun hubungan mereka putus pada 14 Mac 2019. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Gempak

Leave a Reply