Adakah Netzen Sekarang Seb0d0h Itu..-Atikah Suhaime Beng4ng Gambar ‘Herot’ Dipertik4i

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelak0n Atikah Suhaime memuat naik sekeping f0t0 di dalam k0lam renang yang mengundang tanda tanya dalam kalangan pengikutnya mengenai keaslian f0t0 tersebut.

Bahkan, ada yang mend4kwa Atikah sudah melakukan suntingan terhadap gambar tersebut kerana terdapat imej her0t pada imej pantulan pada air.

Begitupun, menurut Atikah, gambar yang diambil ketika bercuti di sebuah res0rt di Gambang, Pahang itu tidak disunting langsung. Sebaliknya, jelasnya, ia hanyalah kesan biasan pada air secara semula jadi.

“Gambar asal ada kelihatan imej kaki besar di bahagian dasar. Adakah anda ingin cakap yang saya menyunting kaki besar di bawah ini? Kenapa perlu saya lakukannya? Adakah anda belajar mengenai pembiasan di sek0lah atau netzen sekarang seb0d0h itu?,” katanya menerusi satu entri di Inst4gram St0ry.

Terdahulu, Atikah yang memuat naik gambar dirinya berada di k0lam infiniti se0lah-0lah sedang berenang di dalam tasik turut dipertikai.

“Gambar yang disunting? Saya b0leh nampak pantulan lantai k0lam r0nang dalam air,” tulis se0rang warganet.

Begitupun, Atikah kemudian menafikan terdapat suntingan dibuat selain meny1ndir bahawa f0t0 tersebut sudah cukup sempurna termasuklah wajahnya.

“Wajah saya telah disunting 0leh @v0gueclinickl. Tak perlu untuk edit gambar saya di Inst4gram lagi,” jawabnya. Atikah kini sedang bercuti bersama kekasih hatinya, Datuk L0kman Teh di Pahang.

Saksikan drama lak0nan Atikah Suhaime di Astr0 pada telef0n pintar anda melalui aplikasi Astr0 G0. Muat turun aplikasi Astr0 G0 di G00gle Play dan Apple St0re sekarang.

Apapun, pastikan anda selalu mencuci tangan, pakai t0peng muka, gunakan ‘san1itizer’, kurangkan aktiviti di luar rumah serta lakukan semua perkara yang b0leh mencegah C0V1D19! Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Gempak

Leave a Reply