Adik Isa Khan,Aliff Khan Did4kwa Pvkul Isteri Ketika Sarat Mengandung

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelak0n terkenal Ind0nesia iaitu M0hammad Aliff Bin Ali Dad Khan atau lebih dikenali dengan nama Aliff Ali Khan did4kwa telah melakukan keganasan rumah tangga terhadap bekas isterinya, Aska 0ngi.

Sering dipvkul 0leh Aliff

Menerusi lap0ran yang dipetik daripada Insertlive, Aliff Ali Khan yang juga adik kepada pelak0n, Isa Khan dipercayai telah memvkul bekas isterinya ketika wanita itu sedang sarat hamil 4 bulan. Berita ini disampaikan sendiri 0leh penasihat undang-undang Aska iaitu Sunan Kalijaga.

Difahamkan, sebelum ini juga Aska sudah membuat lap0ran p0lis mengenai k3s keg4nasan rumah tangga yang dilakukan Aliff tetapi dia tidak tahu apa yang perlu dilakukannya memandangkan pada ketika itu dia masih bergelar isteri Aliff dan kini dia akan mengambil tindakan yang sepatutnya.

Mempunyai masalah rumah tangga

Menurut sumber, pasangan ini telah mendirikan rumah tangga secara rahsia pada 19 Disember 2018. Pada Jun tahun lalu, sebuah p0rtal melap0rkan Aliff dan Aska berhadapan dengan masalah rumah tangga selepas dikurniakan cahaya mata pada 2 Mei 2019.

Perkahwinan mereka terputus di tengah jalan dan telah sah bercer4i pada 11 N0vember 2019. Namun, berita pencer4iannya itu dirahsiakan sehingga lah pada kali ini Aska sendiri telah membuka mulut menceritakan perkara sebenar.

Menurut Sunan, Aska dikatakan memilih untuk mengakhiri hubungan perkahwinan bersama Aliff kerana dia sudah tidak tahan kerana sering menjadi m4ngsa keg4nasan rumah tangga.

“Ya, dia di4niaya 0leh suami yang juga se0rang pem4buk.”

Bekas isteri pertama juga pernah dipvkul

Sementara itu, Aska juga akan melap0rkan Aliff yang berasal dari Malaysia ke Pejabat Imigresen kerana dia tidak mempunyai permit kerja yang sah. Dia tidak ada izin untuk bekerja, dia paka pasp0rt untuk melanc0ng. Padahal sudah terbabit dalam pelbagai sinetr0n di sini.

Menceritakan kisah itu, Sunan turut memberitahu bahawa bekas isteri pertama Aliff iaitu N0ra Alexandra juga pernah diani4ya dan dipvkul 0lehnya. Bahkan, N0ra juga dikatakan akan meny0k0ng tindakan Aska dan membantu dalam memberi keterangan mengenai isu ini. Aska juga telah melarang Aliff untuk berjumpa dengan anaknya, Alyssa Ismillah Khan kerana bimbang kejadian yang sama akan berlaku.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Insertlive, Kapanlagi kredit ohbulan

Leave a Reply