Air mata bapa tumpah pegang gambar anaknya yg m4ut dirempuh pemandu m4buk

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pemergian K0peral Safwan Muhammad Ismail pagi tadi akibat dirempuh pemandu m4buk ketika bertugas semasa menjaga lalu lintas 0ps C0v1d19 sememangnya amat mengejutkan.

Pemergian allahy4rham sememangnya dirasai 0leh PDRM kerana K0peral Safwan merupakan fr0ntliner yang bertugas semasa PKP bagi mengelakkan penul4ran p3ndemik C0v1d19.

Bapa menangis ingat anak

Susalan daripada itu, Bernama telah mendapatkan bapa allahy4rham yang berada di kampung susulan daripada berita duka tersebut dilap0rkan.

Apa yang menyedihkan, Muhammad Ismail kelihatan sebak dengan mata membengkak sambil memegang gambar anaknya yang terk0rban semasa bertugas. Allahu..sedih dan sayu

Jen4zah akan dibawa pulang ke kamp0ng

Setakat ini, jen4zah dimaklumkan di bawa ke H0spital Serdang untuk bed4h si4sat sebelum di bawa pulang ke kampungnya di Ip0h Perak.

Terdahulu, K0peral Safwan Muhammad Ismail telah meningg4l dunia serta merta di tempat kejadian apabila di rempuh sebuah Hilux yang dipercayai dipandu 0leh se0rang lelaki m4buk di Lebuhraya LEKAS. Kejadian tersebut berlaku kira-kira jam 3 pagi semasa allahy4rham sedang bertugas mengawal lalu lintas dalam 0ps C0v1d19.

Menerusi sebuah p0sting, se0rang pengguna laman Faceb00k yang dikenali sebagai Ranger Farm berk0ngsi beberapa keping gambar kejadian tersebut.

Salah se0rang ahli keluarga arw4h yang berusia 31 tahun itu, Aien Miziey turut memuat naik p0sting mengucapkan takziah buat keluarga m4ngsa selain mengiyakan Allahy4rham dilanggar pemandu m4buk.

Salam takziah buat keluarga Pak Ngahku!

“Ni yang k3s m4buk tu ke kak?”

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Malaysia Gazette, Ranger Farm, Aien Miziey, Bernama kredit 0hmymedia

Leave a Reply