Air m@ni berselerak atas katil, gadis tr@uma lelaki pecah masuk rumah

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

B@haya yang datang selalunya tidak dijangka-jangka. Siapa tahu m@lang yang tidak berbau itu terjadi tiba-tiba dan amat men@kutkan.

Rumah dipecah masuk

Menerusi satu perk0ngsian yang dibuat 0leh se0rang pengguna Tw1tter sebentar tadi dikenali sebagai Yasmin, dia telah memuat naik satu lap0ran p0lis berkenaan cubaan se0rang lelaki yang memecah masuk kediamannya ketika dia berse0rang dalam rumah.

Dia mend@kwa bahawa lelaki tersebut telah memasuki rumah dan berada di dalam bilik ibunya. Lebih menj1jikan, lelaki tersebut telah meninggalkan kesan air m@ni di tilam milik ibu gadis tersebut.

Dah buat lap0ran p0lis

Yasmin menambah bahawa lelaki itu telah menguncinya dari luar selepas melarikan diri ketika wajahnya dirakam.

Namun, tindakan bijak gadis tersebut telah berjaya mengesan individu tersebut selepas dia membuat lap0ran p0lis dengan bukti yang disertakan.

“T0L0NG RT GUYS. LELAKI NI PECAH MASUK RUMAH AKU. AND SEEEEEE DIA PUNYA AIR M4NI DENGAN BULU K0T3 DIA ATAS TILAM IBU AKU..AKU MEMANG TAKKAN LEPAS DIA. AKU DAH BUAT REP0RT TAPI AKU NAK K0RANG HATI HATI DENGAN B4BI NI”

Aku nampak dia dalam keadaan seluar dia terbukak ..B0xer warna hitam merah..Lepas tu dia keluar dia kunci aku dari luar..

Sump@h geli weyh!

Sehubungan dengan perk0ngsian yang dibuat 0leh pengguna Tw1tter itu, rata-rata warganet telah menzahirkan rasa am@rah diatas tindakan bi@dap lelaki tersebut.

Bukan itu sahaja, perilakunya yang menj1jikan serta menggangu ketenteraman awam amatlah dikesali. Walau bagaimanapun, k3s tersebut masih dalam si@satan pihak p0lis dan berharap agar ada tindakan selanjutnya diambil.

Kenapa ada lelaki macam ni?

Tapi macam ada yang tak kena je?

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Y4sminnnn kredit 0hmymedia

Leave a Reply