Akhirnya kant0i,Rupa2nya Najwa Mahiaddin punca Remix ‘Kesana Kesini’ tul4r

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Sebelum ini, tul@r di media s0sial berkenaan lagu remix ‘kesana kesini’ hasil kretiviti masyarakat Malaysia yang mengambil teks ucapan Tan Sri Muhyiddin Yassin dalam perutusannya dalam Sidang Media Perintah Kawalan Pergerakkan.

Susulan daripada itu, terdapat satu vde0 tarian shuffle yang membuatkan lagu tersebut menjadi hiburan rakyat Malaysia ketika menghadapi PKP.

Identiti K0mp0ser ‘Kesana Kesini” terb0ngkar

Namun, ramai yang tertanya-tanya siapakan yang menjadi pemula kepada tul@rnya lagu remix ‘Kesana Kesini’ seperti yang berlaku sebelum ini.

Perkara tersebut terb0ngkar apabila pihak radi0 Era FM telah menghubungi anak kepada Perdana Menteri kita yang juga merupakan se0rang penyanyi iaitu Najwa Mahiaddin berhubung perkara tersebut.

Anak sendiri remix kan ucapan

Apa yang menariknya, Najwa mengakui bahawa dialah yang mencetuskan kretiviti itu tersebut sehingga tul@r dimedia s0sial dan telah dik0ngsikan ramai 0rang.

Memangla Najwa berani, dah bapak dia hahaaha

Sehubungan dengan perk0ngsian tersebut, rata-rata warganet berasa terhibur dengan pengakuan Najwa. Mereka telah meninggalkan pelbagai k0men yang turut sama bersel0r0h di 1nstagram Era.FM mengenai pendedahan menarik itu.

Patula PM pun rileks je tak ambil tindakan

Patut la tak kena m4rah hahaaha

Hari ini bermulanya fasa ketiga Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang menuntut k0mitmen lebih jitu setiap rakyat bagi memutuskan rantaian penul@ran w4bak C0V1D19 di negara ini.

Sudah 29 hari sejak PKP dilaksanakan pada 18 Mac lalu dan rakyat perlu terus kuat dan berdisiplin untuk melalui temp0h PKP fasa ketiga, lebih-lebih lagi menjelang Ramadan minggu depan yang menuntut ‘the new n0rmal’ atau kebiasaan baharu apabila tidak dapat ke bazar dan menunaikan tarawih berjemaah di masjid.

Pastinya, semua mahu ‘bebas’ dan kembali ke n0rma kehidupan biasa secepat mungkin, tetapi jika masih ada yang berdegil dengan tidak mematuhi arahan PKP, kita mungkin melalui beberapa lagi fasa PKP.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Era FM kredit 0hmymedia

Leave a Reply