Aku naik M0t0r Kapcai Parking Depan Pintu Jakel Kena Halau,Balik Ambik Ferrari..Siap B0s Turun Layan

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Satu persatu kisah Jakel tul4r di media s0sial, ada beberapa kisah daripada pekerja mereka sendiri dimana mereka dilayan teruk ketika berkhidmat bersama Jakel.

Saudara Kamarul Aishah telah memuat naik satu kisah beliau bersama isteri ketika bulan Ramadan tahun 2017. Apa yang terjadi memang beliau ingat sampai sekarang dan beliau menceritakan apa yang terjadi.

Malam lepas buka puasa isteri aku ajak gi Jakel nak beli tudung, biasalah bulan puasa bila k0 bawa kete mau 2jam cari parking maka aku naik lah m0t0r demak sambil b0nceng bini.

Sampai betul depan pintu jakel area parking (ada p0rt baik utk m0t0r) aku masuk terus m4tikan enjin. Datang pak guard terus halau kami katanya kat situ dah dikhas kan untuk kereta (macam hanat aku rasa mentang2 lah aku naik m0t0r cam ayam).

Dengan hati panas aku start m0t0r terus balik umah.. Atas m0t0r bini aku membebel pasal kena herdik ngan staff jakel sambil bagi idea balik umah ambik FERRARI gi balik JAKEL kita teng0k siapa yang kena…(Bini aku ni kalau tak pushati lain macam skit hehehe)

Memang betul awal2 di0rg ni pandang sengkek kat kami. Bila dengar jer ekz0s FERRARI dr jauh dah lambai2 panggil suh parking betul2 kat depan pintu. Tak ke hawau tu.

Masa tu lah B0S JAKEL (yang vir4l skrg) dtg kat kereta kami layan baik2.. Ini lah kisah antara 2 darjat..

Maaf lah JAKEL kami dtg hanya untuk sh0w 0ff pastu balik sebab tak ada tudung yang berkenan dihati….Tambah lagi bini aku sekali dia dah beng4ng tiada maaf bagi mu katanya. Lebih baik pakai tudung harga 10hengget. Bini aku dah B0IK0T JAKEL dari 2017

Aku pun 786 tapi tak ada lah nak kurang ajar dengan 0rang lain. Kaya mana pun kau, apa bangsa pun kita ADAB kena jaga. JANGAN JADI HAPRAK, S0MB0NG dan ANGKUH

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Kamarul Aishah, Viddy Media

Leave a Reply