Alhamdulillah,Isteri Selamat Bersalin,Hafiz Suip Timang Anak Lelaki Lagi

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Digelar lelaki paling sweet sejak berlangsungnya Anugerah Juara Lagu 34 temp0h hari, penyanyi terkenal, Hafiz Suip semalam telah dikurniakan se0rang lagi cahaya mata lelaki.

Timang anak lelaki

Isterinya Nureffy Jasreel Abdullah telah selamat melahirkan anak kedua mereka semalam. Hafiz juga sempat memuat naik gambar tangan anaknya yang baru lahir di 1nstagram dengan menzahirkan rasa syukur.

Selamat melahirkan pada 1 Mac

Dia juga telah mengucapkan selamat datang ke dunia buat anak lelakinya itu disamping mengucapkan Alhamdulillah kepada Maha Pencipta kerana anak dan ibunya selamat.

Semalam Hafiz telah memaklumkan kepada peminatnya di 1nstagram bahawa isterinya akan bersalin pada hari Ahad. Dia turut memuat naik gambar Effy yang sudah bersedia di katil h0spital.

Menurut Hafiz, isterinya melahirkan anak kedua mereka secara n0rmal dan kedua-duanya berada di dalam keadaan sihat.

Tahniah Hafiz dan Effy

0leh hal yang demikian, 1nstangramnya telah sesak dihujani dengan ucapan tahniah daripada peminat dan juga rakan artis. Mereka tumpang gembira dan bersyukur atas kelahiran bayi kedua pasangan r0mantis ini.

Alhamdulillah syukur

Selamat berpantang Effy

Ditanya tentang nama, Hafiz belum bersedia untuk berk0ngsi kerana mahukan isterinya benar-benar bersetuju dengan pilihan mereka.

“Saya tak b0leh nak berk0ngsi nama buat masa sekarang (ketika dihubungi malam tadi) tapi mungkin es0k (hari ini) saya akan k0ngsikan dengan semua,” kata Hafiz

Hafiz yang juga juara Akademi Fantasia musim ketujuh bernikah dengan Nureffy pada 14 Mei 2016, dan pada akhir Disember 2017 mereka menimang cahaya mata pertama yang diberi nama Muhammad Riyadh Zafri.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Hafiz Suip kredit 0hmymedia

Leave a Reply