Aliff Syukri muat naik vide0 dgn Datin Shahida tarik perhatian ramai

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Aliff Syukri memuat naik satu vide0 dimana Datin Shahida muncul sketsa tentang keluarga sahaja, bukan berg4duh. Lagi sekali diberitahu, vde0 tersebut bukan lah vde0 perg4duhan suami isteri ia. Sila t0nt0n di bawah Aliff Syukri jelaskan perselisihan faham antara suami isteri adalah asam garam rumah tangga.

Punca perg4duhan??? Sedangkan lidah lagi tergigit apakah lagi suami isteri

Siapa yang sudah berkhawin semestinya akan tahu masalah yang sedang dihadapi . Terutamanya yang mempunyai anak. dulu tidak mempunyai anak, waktu mula2 kawin.. semuanya harum , dan manis sahaja… Siapa yang setuju sila k0men di bawah apa pendapat k0rang??

Kentut pun berbau wangi. Tetapi apabila mempunyai anak berbeza pula cerita. Hurm, sedih memang sedih….itulah asam garam kehidupan.

Terdahulu menerusi hantaran yang memuat naik gambarnya bersama anak b0ngsu, Raudhah Arshiyah, Aliff menjelaskan, apa yang berlaku bukan gimik meraih publisiti, sebaliknya kehidupannya juga seperti 0rang biasa, ada kala berdepan dengan pasang surut dalam rumah tangga.

Aliff berkata, berpisah dengan keluarga bukan perkara mudah dilalui, tetapi dia bersyukur kerana ia menjadikan dirinya lebih matang dan menghargai 0rang.

Pada April lalu, kemelut rumah tangga Aliff dan Nur Shahida menjadi bualan hangat apabila dia mend3dahkan surat perm0h0nan cer4i daripada isterinya melalui IG st0ry miliknya.

Pada entri itu, Aliff menulis keterangan dalam gambar berbunyi, “Perm0h0nan diluluskan…. Cepatlah masa berlalu supaya jangan banyak lagi benda yang membuatkan saya malu,” tulisnya.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber BH 0nline, IG Aliff Syukri

Leave a Reply