Amar Alfian Kecew@ Di Kaitkan V1de0 Sejenis,Isteri Pula Percaya Sehingga L@rang Jumpa Anak

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelak0n Ammar Alfian meluahkan rasa kecew@ dengan tindakan isterinya yang percaya dengan penyebaran berita v1de0 intim yang disifatkan sebagai p@lsu mengaitkan dirinya.

Lebih menyedihkan lagi, menurut Ammar atau nama sebenarnya, Ammar Alfian Aziz M0hd Zakri, 33, ek0ran berita tersebut dia dikatakan tidak dibenarkan untuk berjumpa dengan anaknya.

“Saya tidak kisah kalau semua 0rang di dunia ini menentang saya dan tidak percayakan saya. Namun, apabila isteri saya sendiri percaya dengan berita p@lsu itu dan saya tidak b0leh berjumpa dengan anak lelaki saya lagi, ia benar-benar membuatkan saya kecew@,” tulisnya.

Luahan itu dik0ngsikan Ammar menerusi satu entri yang dimuat naik di ruangan 1nstagram St0ry miliknya.

Dalam p0sting berasingan, Ammar turut melabelkan mana-mana individu yang percaya dengan penyebaran berita p@lsu sebagai ‘kambing’.

Sebelum ini media melap0rkan mengenai penul@ran sebuah v1de0 mirip se0rang pelak0n yang sedang melakukan hubungan intim dengan pasangan sejenis di laman s0sial.

Se0rang pelak0n kemudian dikatakan membuat lap0ran di Balai P0lis Kelana Jaya, Petaling Jaya, Selang0r semalam. Bagaimanapun, dalam lap0ran itu tidak menyebut langsung sebarang nama atau mengaitkan mana-mana individu.

Menerusi lap0ran Harian Metr0, Ketua P0lis Daerah Petaling Jaya Asisten K0misi0ner Nik Ezanee M0hd Faisal mengesahkan menerima lap0ran berhubung perkara itu.

Dalam pada itu mStar turut menerima imej lelaki melakukan hubungan sejenis itu namun individu itu selain mempunyai tatu pada bahagian dada, ia turut mempunyai lakaran pada bahagian lengan.

Bagaimanapun Ammar Alfian tidak mempunyai tatu pada lengannya. Sementara itu, Ammar menerusi 1nstast0ry turut mended@hkan beberapa f0t0 individu berkenaan yang dipercayai berasal dari Mexic0.

Terdahulu, Ammar telah mendirikan rumah tangga dengan Nelissa Nezam pada 6 Mac 2016. Hasil perk0ngsian hidup, pasangan itu dikurniakan se0rang anak lelaki, Kyr0 Shakur pada 31 Julai 2019.

Sebelum ini, kisah perg0lakan rumah tangga pasangan itu juga pernah menjadi perhatian apabila Nelissa mendedahkan dicur@ngi Ammar ketika sedang hamil enam bulan.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber gempak, Mstar

Leave a Reply