Amboi..Dah Ada Papa Dah Tak Heran Mama Dia-Gelagat Anak Kak Lina Cvri Perhatian

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Sejak berkahwin peminat teruja setiap kali Elly Mazlein k0ngsikan m0ment-m0men dengan suaminya, Cikgu Azlan. Tidak pernah b0san malah pasangan ini sering menarik perhatian netizen apabila rata-rata suka dengan kisah cinta mereka.
Sifat penyayang Cikgu Azlan kepada Elly Mazlein dan Sefhia menjadikan Elly Mazlein antara bertuah menerima Cikgu Azlan sebagai suaminya.

Walaupun Cikgu Azlan antara g0l0ngan yang biasa bukan antara barisan selebriti tetapi dia berjaya menawan hati Elly Mazlein yang pernah gagal di perkahwinan pertamanya dahulu.

Hebat kisah cinta mereka, majlis perkahwinan mereka juga antara perkahwinan artis yang paling vir@l apabila ramai yang suka mengikut perkembangan hubungan mereka selepas bergelar suami isteri.

Kak Lina yang mengambil keputusan untuk priv@tekan balik wajah Sefhia selepas majlis resepsinya. Hubungan baik antara Papa Awan Nan0 dengan Sephia turut membahagiakan Kak Lina apabila anaknya sekarang sudah mendapat sepenuhnya kasih sayang dari se0rang ayah.

Kak Lina yang memuat naik gambar Sephia bersama Cikgu Azlan di halaman rumahnya tetapi gambar tersebut di blurkan supaya tidak nampak wajah Sefhia.

Bunyi seperti sedih sahaja Kak Lina terpaksa mngalkan suami tercinta dan anak di hari cuti. Sefhia nampak begitu mesra di p3luk Cikgu Azlan menunjukkan reaksi bahagia si kecil itu di samping bapa tirinya.

Kak Lina yang memberitahu dia hanya pergi sekejap untuk urusan kerja. Rata rata netzen juga happy dengan hubungan Cikgu Azlan dengan Sefhia.

“Mentang-mentang dah ada papa. Die tak heran pun mama die.”

“Take care…drive safety..jgn laju2..berhati-hati di jalan..ingat2 0rg yg tersayang..May Allah bless u n family..”

“Mesti tak sabar nak balik kann”

“Minggu depan dah cuti dah.. leh gi h0neym00n”

Sem0ga rumah tangga yang di bina Kak Lina bersama dengan jejaka pilihannya Cikgu Azlan berkekalan sehingga ke syurga. Amin..

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber 1g Elly Mazlein

Leave a Reply