Anak Kembar Dapat Result Cemerlang SPM, Azhar Sulaiman Ded4h Rahsia Kejayaan

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Tiada perkara yang lebih membahagiakan hati mak ayah apabila anak-anak berjaya cemerlang dalam pelajaran dan kehidupan masing-masing. Lebih-lebih lagi peranan mak, hasil usaha gigih memberi s0k0ngan, memantau pelajaran dan sebagainya, terbalas dengan kejayaan anak-anak.

Pelak0n yang juga merupakan se0rang arkitek sepenuh masa, Azhar Sulaiman mendirikan rumahtangga dengan Chempaka Emalin Pahamin,49 dan mendapat 3 0rang anak iaitu Kasih Leia Ix0ra, dan pasangan kembar Andika Rees Pahamin dan Kasih Iris Le0na,18.

Sempena pengumuman keputusan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2019 pada hari ini, dalam p0sting terbaru di 1nstagram, selebriti ini berk0ngsi cerita gembira, kejayaan anak-anak kembarnya yang berjaya memper0lehi keputusan cemerlang dalam peperiksaan ini.

Malah dengan keputusan cemerlang tersebut, anak-anaknya dikatakan akan menyambung pelajaran dalam jurusan undang-undang.

Istimewanya, Azhar turut mengucapkan rasa terima kasih dan penghargaan buat isteri tersayang yang rajin serta bertungkus lumus menjaga anak-anak dan keluarga dengan baik. Ternyata kejayaan anak-anak, juga adalah daripada hasil usaha dan peng0rbanan isteri tersayang.

“Syukur Alhamdullilah My Twins Rees dan Le0na Telah Berjaya Dalam Results SPM Mereka. Dua dua pun sudah setuju untuk ambik jurusan Undang Undang. Thanks A Zilli0n T0 My Wife Chempaka Yang Sentiasa W0rk Hard F0r The Kids and Telah Menjaga Family Kita Dengan Baik. Y0u’re The Best M0mmy!”

Sementara itu, di 1nstagram anak pelak0n ini Kasih Iris Le0na ada k0ngsikan keputusan SPM yang diper0lehi.

Tahniah buat Azhar Sulaiman dan isteri. Semoga anak-anak terus cemerlang dan berjaya dalam jurusan yang menjadi pilihan. Kejayaan anak-anak bukan hasil usaha semata-mata, tapi juga berkat doa, usaha gigih dan pengorbanan daripada seorang mak.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit MW

Leave a Reply