Apa kejadahnya c0ntact suami orang tengah malam-Ellie Suriaty B3ngang Wanita Promosi Pr0duk Kacau Suami

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Kalau difikirkan secara l0gik, waktu malam adalah masa untuk diluangkan bersama keluarga. Sebab tu, bila kena kacau dengan sesiapa lepas waktu bekerja, memang agak meny4kitkan hati.

SUSULAN pended4han mengenai suami diganggu se0rang wanita pada waktu malam, pelak0n Ellie Suriaty berkata dia menerima mesej peribadi daripada pengasas pr0duk k0smetik itu yang menjelaskan perkara sebenar.

Ellie berkata, dia tidak menuduh suaminya iaitu pelak0n Azri Iskandar berlaku cur4ng, sebaliknya b3rang dengan sikap wanita berkenaan kerana tidak s3nsitif mengenai masa 0rang yang sudah berkeluarga.

“Saya ada hantar friend request di Faceb00k tapi dia tak layan. Selepas muat naik status itu, baru dia mesej. Tapi memang saya abaikan saja dan anak saya yang baca.

“Wanita itu kata yang dia tak ada hubungan apa-apa dengan suami saya dan mesej yang dihantar hanya berkaitan kerja. Dia minta saya bersihkan namanya.

“Sedangkan saya tak kata pun dia ada hubungan dengan Azri. Saya cuma selar sikap dia yang tidak h0rmati masa 0rang lain,” ujar Ellie kepada mStar pada Selasa. Selain itu pelak0n dan pengarah itu menafikan cakap-cakap yang mengatakan dia cuba meng0ngk0ng suaminya.

“Kalau betul saya k0ngk0ng, Azri dah duduk rumah saja tak pergi sh00ting!” katanya lagi.

Azri Iskandar turut tampil menjelaskan bahawa dia tidak mengenali rapat individu berkenaan dan hanya berhubung dengannya menerusi Faceb00k sejak akhir-akhir ini. Dalam pada itu, Ellie berkata berharap agar wanita berkenaan sedar tentang kesilapannya serta tidak bersikap pentingkan diri sendiri.

“Saya bukan meng4muk tapi hanya ingin beri pengingatan kepada sesiapa saja agar sentiasa mengh0rmati masa 0rang lain. Jangan mesej suami 0rang pada pukul 12.17 tengah malam semata-mata nak cakap fasal perniagaan MLM.

“Bagi saya tindakan dia itu pentingkan diri sendiri sebab dia tak mengh0rmati masa dan rumah tangga 0rang. Azri itu suami 0rang, masih ada isteri… bukannya duda!

“Sebagai wanita muslimah yang berkerjaya, kenapa perlu langgar waktu 0rang yang sudah berkeluarga? Kenapa perlu mesej suami 0rang waktu tengah malam? Apa niat sebenar dia?

“Dunia perniagaan dia tak ada kena mengena dengan keluarga kami. Jadi siapa dia untuk langgar masa keluarga 0rang? Jangan disebabkan nak kejar keuntungan sampai buat suami isteri berg4duh!” katanya.

Ellie mendirikan rumah tangga dengan Azri pada 2003 dan mereka dikurniakan tiga 0rang cahaya mata. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit L0bakmerah, Mstar

Leave a Reply