“Artis tikt0k tunjuk dada tak de pulak nak up..”-Resp0n Zarina Anjoulie Di Tegur PU Syed Vdeo Mesra Dgn BF

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Sejak kebelakangan ini nama Zarina Anj0ulie dan kekasih menjadi pujian ramai apabila tampil memberikan bantuan kepada g0l0ngan susah dan mereka yang memerlukan ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Bagaimanapun, ada yang kurang senang dengan vide0 mesranya dengan kekasih sehingga Pencetus Ummah (PU) Syed memberikan teguran secara terbuka kepada pelak0n itu yang didakwa dengan sengaja memuat naik vide0 mesra untuk tetapan umum.

Menerusi perk0ngsian di Instagram itu, PU Syed turut bertanyakan apa tujuan Zarina memuat naik vide0 tersebut di media s0sial. PU Syed memberi pesanan kepada Anju supaya takut kepada Allah atas apa yang ditunjukkan di media s0sial telah melanggar batas yang dilarang dalam agama.

Dalam pada itu, PU Syed berharap agar teguran yang diberikannya itu akan sampai kepada Anju dan pasangannya

Diakhir perk0ngsian, PU Syed berkata dia terpaksa menutup ruangan k0men perk0ngsian berkenaan supaya tiada k0men melampau daripada netzen

Anju s0und balik

“Wahai Pu Syed, terima kerana sudi tegur saya dan yas minta t0l0ng awak, awak sendiri cakap awak tak b0leh buat apa s0 mendanya? Benda dah settle awak nak up2 nama saya untuk publicity ke b0ss? Tau la awak jual pr0duk.. tegur bagus tapi kalau awak ada jalan penyelesaian lagi bagus.Setakat tegur netzan pun b0leh buat

S0 awak b0leh nikahkan saya dengan yas sekarang tak b0ss? Berlambak artis tikt0k tunjuk dada tak ada pula awak nk up. S0 ye la kalau nama saya kan lagi panas”

“Wahai pu syed, kalau awak b0leh kahwinkan saya dengan yas sekarang saya kasi awak 10k cash dengan review pr0duk awak seumur hidup Free. sekarang sekarang, bukan es0k. bukan minggu depan, sekarang”

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber hmtpress.c0m

Leave a Reply