Ayahanda Ad Beri Kata Dua Pertahan Tindakan Ustaz Ebit Lew Bantu 0rang Susah

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Dalam kesungguhan rakyat Malaysia membantu golongan yang terjejas akibat p4ndemik C0v1d19 ni, ada juga segelintir individu yang d3ngki atau iri hati dengan perbuatan murni ini.

Kita semua sedia maklum dengan tindakan Ustaz Ebit Lew yang suka membantu mereka yang berada dalam kesusahan lagi-lagi time C0v1d19 ni. Namun, ada je orang yang tak puas hati dengan apa yang Ustaz Ebit buat.

Dalam pada itu, ada satu posting di Facebook menerusi akaun Azhar Mohamad At atau orang ramai lebih mengenalinya sebagai Ayahanda Ad di mana dia memihak kepada Ustaz Ebit Lew dengan menyokong semua tindakan yang telah dibuat oleh Ustaz Ebit.

Dalam posting itu, dia turut menyatakan bahawa jangan ada sesiapa yang menganggu semangat Ustaz Ebit Lew untuk bantu orang susah.

“Kepada ustaz-ustaz yang tidak puas hati dan tidak senang dengan cara Ustaz Ebit Liew, mai tel saya dan saya bagi 2 Nombor 013-5193630 dan 01111892630 kedua-duanya adalah nombor saya”

Dia juga ada menyatakan dia bersama dengan rakan-rakan NGO Islam amat menghargai titik peluh Ustaz Ebit Lew.

“Jangan dok ganggu semangat Ustaz Ebit Liew buat kerja membantu warga, sebab saya dan rakan-rakan NGO Islam hargai titik peluh Ustaz Ebit Liew”

Rata-rata netzen juga turut menyokong apa yang dikatakan oleh Ayahanda Ad dan mendoakan agar usaha Ustaz Ebit Lew untuk membantu golongan susah sentiasa dipermudahkan.

Saya sokong sangat2

Kita semua kena support usaha Ustaz Ebit Lew

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit lobakmerah

Leave a Reply