“Baba tak payahlah balik,teman jebat tidur”-Sebaknya lihat kelakuan Jebat anak Sharnaaz

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

WALAUPUN wujud ‘k0nflik’ di antara mereka, namun ia tidak menghalang pelak0n p0pular, Sharnaaz Ahmad, 35, meraikan Aidilfitri bersama isteri, N00r Nabila M0hd N00r dan anak mereka Jebat Jayden.

Demi anak tersayang, Sharnaaz men0lak tepi kemelvt antaranya dengan Nabila semata-mata untuk bersama-sama mensyukuri Aidilfitri yang menyatukan mereka sekeluarga bersama. Pastinya ini adalah yang paling menggembirakan Sharnaaz hari ini.

Sharnaaz yang memuat naik f0t0 mereka bertiga berpakaian ber0na biru di Instagram berkata, perkara itu sudah cukup sempurna buatnya.

“Cukup sempurna dah bagi aku. Ba (ayah) sayang kamu anak. Ibu dan ayah ketepikan isu antara kami dulu. Selamat Hari Raya sayang ba, Jebat Jayden. Dan kepada Nabila juga, ibu yang hebat kepada anak lelaki saya,” tulisnya di Instagram.

Rata-rata pengikut di Instagram termasuk rakan artis memuji ikatan silaturahim yang masih utuh antara Sharnaaz dan Nabila demi kebahagiaan anak mereka itu.

N00r Nabila sebelum ini memfailkan percer4ian terhadap Sharnaaz di Mahk4mah Rendah Syariah Kuala Lumpur, pada 11 September tahun lalu selepas desas-desus mengenai rumah tangga mereka hangat diperkatakan media.

Bagaimanapun, Sharnaaz men0lak perm0h0nan cer4i yang difailkan N00r Nabila dan m4hkamah mengarahkan kedua-dua pihak melantik wakil Jawatankuasa Pendamai (JKP) dalam k3s perc3raian itu.

Bagaimanapun, Sharnaaz pula memfailkan perm0h0nan nusyuz terhadap isterinya itu pada 30 September tahun lalu.

Januari lalu, Sharnaaz menyangkal d4kwaan netzen mengatakan dia sengaja melengah-lengahkan pr0ses percer4ian dan enggan melepaskan Nabila. Dia juga turut mengakui ada usaha untuk berbaik dengan isterinya semula.

Sharnaaz dan Nabila berkahwin pada 31 Mac 2017 di sebuah h0tel di Petaling Jaya, Selang0r dan hasil perkahwinan itu mereka dikurniakan se0rang anak lelaki, Jebat Jayden yang kini berusia setahun.

Terbaru Perk0ngsian di Instagram Jebat Jayden anak Sharnaaz Ahmad buat ramai sebak

Antara k0men-k0men dari netzen

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber HM via 1nstagram Jebat Jayden

Leave a Reply