Baby Bump Sudah Jelas Kelihatan,Penampilan Terbaru Farah Nabilah Tarik Perhatian Ramai

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelak0n Farah Nabila yang kini sedang hamil anak pertama ada berk0ngsi figura terkininya kepada peminat. Sambil merakamkan f0t0 secara ‘selfie’ di hadapan cermin, penampilan bintang Cik Reen & Encik Ng0k Ngek ini nyata menarik perhatian ramai.

“Current fashi0n style : Anything that still fits,” tulisnya ringkas ada entri tebaru 1nstagram.

Menerusi ruangan k0men, para peminat serta rakan selebriti memberikan reaksi yang rata-ratanya memuji bakal ibu yang kekal cantik dan tampak gl0wing.

Terdahulu, bintang ini mend3dahkan mengenai kehamilannya yang sudah pun mencecah usia lima bulan Jun lalu. Farah berkata, dia dan suami, M0hamed Amirul Yunus tidak menyangka dikurniakan rezeki menimang cahaya mata dalam temp0h singkat.

“Tidak sangka saya bunting pelamin… Alhamdulillah, rezeki datang awal. S0al jantina anak, saya dan suami tidak kisah, asalkan bayi sihat,” katanya lagi. Farah berkata, ramai pengikut mengagak dirinya hamil selepas melihat pertambahan berat badannya.

“Dalam kalangan pengikut, peminat dan teman ada yang mula bertanya dan menghantar mesej langsung di Instagram. Tapi, saya jawab sabar, nanti akan diumumkan,” katanya.

Pelak0n yang mencipta fen0mena menerusi drama Titian Cinta di TV3 itu mula mendapat tahu dirinya hamil, awal Mac lalu.

“Ketika itu, saya mahu ‘terbang’ ke Maldives untuk berbulan madu dengan suami pada 8 Mac lalu. Mendapat berita beberapa hari sebelum berangkat, saya jadi risau sama ada b0leh ‘terbang’ atau tidak.

Namun, takkanlah hendak batalkan penerbangan dan percutian. Namun, selepas mendapat nasihat d0kt0r, saya dibenarkan menaiki kapal terbang,” katanya. Farah yang mesra disapa Fawaa dalam kalangan teman rapat memberitahu, ada teman-temannya sudah bergelar ibu dan mengandung.

“Lucu kerana ada teman kini hamil anak perempuan. Kawan-kawan lain mahu saya lahirkan bayi lelaki pula,” katanya.

Farah dan suaminya M0hammed Amirul Yunus selamat diijabkabulkan pada 20 Disember tahun lalu di Mutiara Ballr00m, R0yale Chulan Damansara.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! F0t0 1nstagram Farah Nabilah kredit MH

Leave a Reply