Bagaikan Raja Dan Ratu,Penuh Adat Majlis Resepsi Perkahwinan Tasha Shila Dan Pasangan

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelak0n Tasha Shilla, selamat bergelar isteri kepada ahli kewangan, Muhammad Atiq Idris 33, dengan sekali lafaz pada pagi Jumaat 28 Februari di Masjid Wilayah Jalan Duta, Kuala Lumpur pagi tadi kira-kira jam 9.59 pagi.

Pasangan sama cantik sama padan ini telah dinikahkan 0leh bapa pengantin perempuan, Abd Razak Razali disaksikan Imam Besar Masjid Wilayah, Ehsan M0hd H0sni.

Siapa sangka perkenalan selama dua bulan semenjak Disember lalu telah membawa mereka ke ikatan yang sah. Pasangan ini sebelum ini telah mengikat tali pertunangan pada 23 Februari lepas.

Temp0h perkenalan selama 2 bulan itu juga telah mendapat s0k0ngan baik dari kedua belah pihak keluarga. Atiq menyerahkan mas kahwin RM800 dan sebentuk cincin, namun jumlah wang hantaran dirahsiakan.

Tasha dan pasangan kelihatan serba putih dengan hasil rekaan pereka terkenal, Hatta D0lmat pada akad nikah di sebelah pagi manakala pada sebelah resepsi pasangan ini memilih untuk mengenakan busana tradisi0nal melayu klasik rekaan Zaimi Zulkafli.

Manakala, majlis resepsi belah pihak lelaki yang berlangsung di The Great Hall bertemakan Melayu Tradisi0nal sungguh meriah. Tahniah Tasha Shilla dan suami!

Majlis persandingan pasangan mempelai ini telah diserikan lagi dengan persembahan silat dan tari tradisi0nal. Turut sama kelihatan kehadiran rakan artis bagi memeriahkan acara pada malam penuh bermakna buat pasangan ini.

Terdahulu pada Ahad lalu, Tasha ketika ditemui pada majlis tunang turut bersyukur dan akui j0d0hnya sudah sampai meski dalam temp0h perkenalan yang singkat.

“Meski perkenalan kami b0leh dikatakan singkat, tetapi saya bersyukur kerana sudah sampai j0d0hnya, terbuka hati. Rasa tenang dan bila bertemu dengan Atiq, saya dapat rasakan hadirnya cinta sejati apabila bertemu dengannya.

Terima kasih juga kepada semua yang hadir dan majlis berjalan lancar seperti yang diharap-harapkan. Sem0ga segalanya akan dipermudahkan selepas ini, insyaAllah,” katanya.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit 0hbulan

Leave a Reply