“Baik Tak Payah Pak4i Baju..”-Aksi Shalma Eliana Menari Buat Ramai Tak Senang Duduk

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Disebabkan satu v1de0, Shalma Eliana menerima kec@m4n netzen. Rakaman v1de0 yang menyaksikan penyanyi ini menari TikT0k menimbulkan rasa kurang senang banyak pihak kerana dianggap sebagai tak sen0n0h.

Eliana memakai baju yang menampakkan bahagian pervtnya.

Kapsyennya, “Walked in the h0use. Haha saya rasa menari adalah h0bi terbaru saya sekarang l0l.” Di ruangan k0men, ramai yang menegvr kerana imej itu tidak manis dipandang ramai.

Lebih baik tak pakai baju kata mereka. Tidak berdiam diri, Eliana menjawab k0men berkenaan dengan menulis, “Awak pasti?”

Ada juga yang memuji bentuk badan teman wanita kepada Ismail Izzani ini menjadi idaman ramai wanita. Hasil tinjauan, nampaknya v1de0 tersebut sudah pun dipadamkan di 1nstagram miliknya.Mungkin malas nak panjang cerita.

Tahun lepas, gara-gara mahu membuat aksi ek5trem terjun ke k0lam renung dari balk0ni rumah, penyanyi baharu, Shalma Eliana, menerima p@dah apabila tulang kaki kanannya ret@k.

Eliana berkata kaki kanannya itu ced3ra apabila terhentak pada lantai k0lam ketika melakukan aksi berkenaan dari tingkat dua balk0ni rumah, pertengahan bulan lalu.

“Saya sekadar mahu berser0n0k dan tidak sangka, tindakan saya itu mengundang p@dah apabila mengalami keced3raan.

“D0kt0r menasihatkan saya supaya banyak berehat dan kurangkan pergerakan. Agak lama juga saya terpaksa berkurung di rumah dan hanya baru-baru ini, saya mula keluar bagi menghilangkan b0san.

Tambah adik kepada pengacara Shalma Ainaa itu, kejadian terbabit membuatkan dia tr@uma, malah pr0ses penggambaran v1de0 muzik lagu terbarunya terpaksa dilakukan dalam keadaan kakinya berbalut.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber AppleHijau, CARI

Leave a Reply