“Balik rumah jumpa laki mcm 0rg kat l0kap”-Isteri terpaksa terima imej r0ck Mamat Sepah

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

PENAMPILAN yang tidak kemas dan berambut panjang, pelawak Mamat Sepah mengakui ia merupakan perbezaan ketara antara dia dan isterinya N0rdiana Ibrahim. Bagaimanapun, Mamat bersyukur N0rdiana yang juga se0rang angg0ta p0lis menerima dirinya tanpa melihat daripada luaran sahaja.

“Macam langit dan bumi, di sudut hati isteri saya mesti fikir kenapa la laki dia macam ini. Mesti dia tak pernah terfikir akan berkahwin dengan lelaki rambut panjang macam saya.

“Yela, sekeliling kat tempat kerja dia semua 0rang yang kemas dan berdisplin, balik saja rumah jumpa lelaki rambut macam 0rang kat l0kap, kadang-kadang yang kat l0kap tu lagi kemas daripada laki dia.

“Dia kena terima hakikat kahwin dengan r0cker sejati. Siapa suruh awak terima pinangan saya dulu? Padan muka kau dapat laki rambut sama panjang. Luaran tidak menjanjikan apa-apa… yang penting? T0l0ng sambung” kata Mamat.

Bekas kumpulan lawak Sepahtu itu berk0ngsi perkara tersebut dengan memuat naik f0t0 bersama isterinya dia laman Instagram miliknya.

Rata-rata netzen bersetuju dengan kenyataan Mamat kerana bagi mereka, apa yang penting adalah sese0rang itu perlu ikhlas dalam mencintai sese0rang.

“Luaran tidak menjanjikan apa-apa… yang penting hati tulus dan ikhlas untuk mencintai… R0ck jalan terus br0ther.

“Apa-apa pun sem0ga mahligai yang di bina kekal hingga ke jannah.

“Yang penting dalaman cinta sejati..,” tulis beberapa netzen di ruang k0men perk0ngsian tersebut.

Mamat atau nama sebenarnya, M0hd N00r Murad berkahwin dengan angg0ta p0lis yang bertugas Ibu Pejabat P0lis Daerah (IPD) Shah Alam itu pada 1 Mac lalu.

Mamat dan N0rdiana terlebih dahulu mengikat tali pertunangan pada 2018. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar

Leave a Reply