Baru Pulang Dari Scotland,Puteri Aishah Disahkan Positif COVID-19

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Nampaknya selepas Pencetus Ummah (PU) Riz, pelakon Puteri Aishah pula disahkan positif COVID-19. Perkara itu disahkan oleh oleh pengurusnya, Iman Tang menerusi akaun Instagr4mnya sebentar tadi.

Difahamkan Puteri Aishah baru pulang daripada menjalani penggambaran drama bersiri berjudul Demi di Scotland bersama Ben Amir dan Hasnul Rahmat. Pelakon itu bersama beberapa kru penggambaran berangkat ke Scotland pada 15 Mac lalu dan pulang ke tanah air minggu lepas.

Dalam pada itu, BH Online melaporkan pasukan produksi drama Demi dikhabarkan sudah pun melakukan ujian saringan COVID-19 di sebuah hospital swasta semalam. Sumber rotikaya

Jika sebelum ini, namanya disebut2 kerana artikel berikut. Nak jadi ahli baharu Blackpink, Puteri Aishah ditegur pakaian nampak pusat. Netzen menegur cara pakaian Puteri Aishah. Foto Instagram @puteriaishahofficial

PELAKON Puteri Aishah mencuri tumpuan pengikutnya di laman Instagram apabila menulis kapsyen mengenai kumpulan Kpop popular, Blackpink. Puteri atau nama sebenar Puteri Aishah Sulaiman, 24, secara bergurau memberitahu dia merupakan ahli baharu kumpulan tersebut.

“New Blackpink member, rum pum pum pum pum pum (lirik dalam lagu Kill This Love),” tulisnya. Bagaimanapun, apa yang mencvri tumpuan pengikut ialah mengenai fesyen yang digayakan oleh pelakon filem Pulang ini.

Sebahagian k0men netzen. Rata-rata netzen menegur pakaian yang digayakan kurang sesuai kerana kelihatan agak s3ksi dan mended4hkan avrat.

“Malas nak cakap banyak, harap awak berubah satu hari nanti, saya doakan! Panas ke pakai baju tutup aurat, susah ke nak ikut peraturan agama. “Harap diberi petunjuk hidayah, akhlak yang baik ialah Islam bukan budaya barat. “Pakaian tu jaga sikit, nampak pusat! Tutuplah aurat tu sis,” k0men netzen.

Meskipun ruangan k0men dibanjiri dengan teguran dan kecaman, ada juga pengikut yang memberikan k0men positif dan memuji kecantikan aktres ini. “Jangan hakimi orang ya, kita tak tahu pengakhiran setiap orang, kita doa je baik-baik. Love Puteri Aishah!

“Lantaklah orang nak kata apa, awak cantiklah… macam Lisa (Blackpink),” kata peminat. Sehingga kini, foto tersebut menerima hampir 50,000 tanda suka dan lebih 800 k0men daripada pengikut. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit mstar

Leave a Reply