“BCL mempunyai ciri2 yang diinginkan..”-Tukang Tilik Nasib Ramalkan J0d0h BCL Dan Ariel Noah

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Bunga Citra Lestari menerima s0k0ngan dari keluarga dan rakan artis untuk bangkit daripada k3sukaran selepas suaminya, Ashraf Sinclair, meningg4l dunia. Seperti yang diketahui, Ashraf meningg4l dunia pada usia 40 tahun akib4t ser4ngan jantung pada 18 Februari lepas.

Penyanyi yang lebih mesra BCL dilihat tetap bersemangat untuk meneruskan hidupnya sebagai se0rang ibu tunggal kepada anaknya, N0ah Sinclair.

Ia bukan perkara mudah untuk BCL bergerak, apatah lagi mencari pasangan hidup baru. Walaupun demikian, BCL sering dij0d0h-j0d0hkan dengan penyanyi dari band N0ah, Ariel.

Akrab Dengan Ariel

Ariel dan BCL sering terlibat dalam beberapa pr0jek k0labrasi, keduanya kelihatan sangat dekat antara satu sama lain. Malah p0sting terakhirnya sebelum Ashraf meningg@l dunia adalah Muzik V1de0 duet bersama Ariel berjudul Mengh@pus Jejakmu.

Tukang Tilik Ramal J0d0h BCL

Paran0rmal atau tukang tilik p0pular di Ind0nesia yang dikenali dengan nama Mbak Y0u akhirnya cuba menilik nasib tentang kedekatan BCL dan Ariel N0ah. Menurut Mbak Y0u, BCL mempunya kriteria yang diinginkan 0leh Ariel

“Ariel suka perempuan yang berdikari, mempunyai prinsip, dan mempunyai karakter yang ada dalam diri BCL,” kata Mbak Y0u seperti yang dilap0rkan 0leh Grid.ID.

“Dan BCL adalah sejenis wanita yang tidak terlalu bergantung kepada lelaki, dia jenis yang b0leh berdikari, karakternya bukan se0rang yang manja, dan itulah yang disukai Ariel,” lanjutnya.

BCL Tidak Memikirkan Mencari Pengganti

Walaupun begitu, BCL tidak memikirkan mencari se0rang pengganti untuk Ashraf Sinclair . Kerana, N0ah Sinclair masih menjadi tumpuan utama wanita yang akrab dipanggil Unge itu.

“BCL masih menutup perasaannya, keinginan hatinya. Apa yang jelas adalah yang saya lihat hingga ke hari ini, BCL meletakkan f0kus lebih kepada anaknya,” katanya.

“Walaupun watak mereka sama-sama menyukai satu sama lain. Tapi kan belum tentu j0d0h, mereka hanya berteman hingga saat ini,” katanya.

Mbak Y0u kemudian mencadangkan bahawa netzen tidak lagi menj0d0h-j0d0hkan BCL dengan Ariel. Selain itu, keadaan BCL yang kini masih berkabung.

“Kerana keadaannya masih bersedih, tidak sesuai jika kita menj0d0hkan 0rang apabila mereka kehilangan 0rang tersayang mereka, jadi ia tidak beretika dalam keadaan semasa,” katanya.

Mbak Y0u merupakan se0rang tukang tilik yang mend4kwa dapat melihat dan merasakan kewujudan makhluk dari dunia yang lain. Di samping itu, Mbak Y0u juga dikenali sebagai se0rang peramal yang sering meramalkan masa depan 0rang terkenal seperti selebriti.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber murai

Leave a Reply