Beego ‘Unfriend’ Saudara Mara Kerana Kec4m Rakan Selebriti

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Ketika kita sangka isu artis yang mengvndang kec4man netzen berkenaan isu bantuan wab4k COV1D-19 sudah reda, pelakon Beego pula mencvri tumpuan ramai apabila meluahkan rasa kurang senang dengan menyatakan selama ini mereka tidak mengharapkan peminat untuk meneruskan kelangsungan hidup sebagai selebriti.

Katanya, selama ini peminat tidak membantunya memberikan wang, hanya keluarga dan sahabat yang sentiasa bersamanya. Beego turut bersedih apabila mendapati terdapat saudara-maranya turut mengh3ntam golongan artis tanpa menjaga hati perasaannya selaku pelakon dalam industri.

‘Jangan Tanya Kenapa Kalau Aku Unfriend’. Mengakui dirinya hanya insan yang lemah, Beego terpaksa ‘unfriend’ saudara-mara yang dimaksudkan.

Dalam status facebook yang lain pula, Beego berkata jika netzen ingin membuang mana-mana artis di Malaysia pastikan mereka buang televisyen dan apa-apa sahaja yang berunsurkan hiburan, malah jangan tonton hiburan luar negara juga.

‘Sembang Melayu’. Suami kepada aktres Linda Hashim itu menyarankan netzen supaya hidup secara tawaduk, istiqamah, dan zuhud tanpa sebarang hiburan yang melalaikan.

Status Terima Kec4man Netzen. Luahan perasaan Beego di Facebook itu pantas mengundang rasa tidak senang netzen yang masih terkesan dengan isu artis yang memperlekehkan netzen IQ rendah dan ibarat lembu dicucuk hidung.

Ketika negara kita sedang berusaha menghentikan penularan wabak COV1D-19, perkara paling penting buat kita adalah bersatu padu dan elakkan sebarang konfontrasi yang boleh menyebabkan perpecahan dalam masyarakat.

Sebenarnya, kita hidup saling memerlukan antara satu sama lain, tidak kira sama ada kita artis, ahli sukan, anggota keselamatan, hatta rakyat biasa sekalipun. Bersatu teguh, bercerai roboh.

Namun kepada yang masih belum mengenali Beego. Ini ringkasan mengenai beliau. Mohamad Aszerul Nizam Abdullah (lahir pada 24 November 1980) atau lebih dikenali sebagai Beego merupakan seorang pelakon, penyanyi dan model yang berketurunan Melayu. Pada tahun 2013, Beego telah berkahwin dengan Linda Hashim yang juga merupakan seorang pelakon wanita Malaysia

Beego juga berlakon di dalam filem filem seperti G1la G1la Pengantin Remaja (2004), KL Menjerit 1 (2005), Senario Pembvru Emas Yamashita (2006) dan Libas (2011). Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber: FB Beego via rencah & wik1pedia

Leave a Reply