Bella Astillah dikec4m pakai baju saiz besar kononnya m4lu sedang hamil

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

PERK0NGSIAN f0t0 pelak0n dan penyanyi Bella Astillah bersama anaknya, M0hamad Ayden Adrean menggayakan baju raya berwarna biru di Instagram mendapat perhatian netzen.

Namun menurut Bella, 26, dia begitu terkesan dengan k0men neg4tif yang mengatakan pemilihan baju besar atau 0versized seperti digayakannya bertujuan untuk menutup perut yang semakin membesar.

Menurut pemilik nama Dayang Nabellah Awang Astillah, dia tidak perlu berasa malu dengan keadaan perutnya kerana berita kehamilannya sudah diketahui umum.

Malah, isteri kepada penyanyi Aliff Aziz ini juga ada menyimpan gambar ketika sesi f0t0grafi kehamilan (materni1ty sh00t) dan akan berk0ngsi mengikut waktu yang bersesuaian.

“Baju raya Bella semua besar sebab mahu keselesaan… tapi ada akaun p4lsu beri k0men cakap saya malu nak tunjuk perut. Astaghfirullahalazim… sampai beristighfar.

“Pertamanya saya rasa semua dah tahu saya hamil. Kedua, kalau hamil wajib ke p0st tunjuk perut dengan baju ketat. B0leh ke saya buat macam tu?

“Kena kec4m tak? Ada saja gambar materni1ty sh00t tapi masa itu Bella h0rmat bulan Ramadan tak sesuai untuk p0st dan sekarang raya macam tak sesuai juga,” kata Bella.

Penyanyi lagu Tenang itu mended4hkan perkara tersebut menerusi ruangan Instast0ry selepas menerima pelbagai k0men mengenai pemilihan pakaiannya di laman s0sial.

Menerusi lap0ran mStar pada 26 April lalu, Bella mengesahkan dia dan Aliff sudah kembali rujuk sebagai suami isteri ketika mereka masih dalam edah dan turut akui dia sedang hamil anak kedua mereka.

Baru-baru ini, Bella dan suaminya turut berk0ngsi berita bahawa mereka bakal menimang cahaya mata perempuan pada Julai depan.

Dalam pada itu, kakak kepada penyanyi Didi Astillah ini mem0h0n agar netzen sentiasa mend0akan yang baik-baik untuk 0rang lain supaya mendapat kebaikan yang sama.

“Apa-apa pun, hidup ini kena sentiasa mend0akan 0rang lain sebab r0da kehidupan berputar. Apabila kita mend0akan kebaikan untuk 0rang, ada kebaikan untuk kita juga,” ujarnya.

Antara k0men-k0men netzen

Bella dan Aliff bercer4i pada 16 Mei tahun lalu selepas penyanyi kelahiran Singapura itu beberapa kali berlaku cur4ng dengan selebriti wanita.

Pasangan itu berkahwin pada 9 September 2016 dan dikurniakan cahaya mata lelaki bernama Muhamad Ayden Adrean yang kini berusia tiga tahun. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar

Leave a Reply