Belum reda g0sip cer4i,ada pula d4kwaan Laudya Cynthia Bella muflis sampai nak jual rumah

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

KISAH rumah tangga pelak0n Laudya Cynthia Bella dan suami Engku Emran terus menjadi t0pik perbualan hangat peminat di Ind0nesia.

Menerusi lap0ran Tribunnews, Laudya dikatakan tidak lagi tinggal sebumbung bersama suaminya dan kini sedang dalam pr0ses menjual kediaman mereka yang terletak di Jakarta Selatan.

Malah, khabar angin mend4kwa dia terpaksa menjual rumah tersebut kerana sudah muflis. Sementara itu, jiran tetangga di kawasan perumahan tersebut memberitahu mereka ada melihat beberapa 0rang cal0n pembeli meninjau kediaman berkenaan.

Difahamkan kediaman mewah itu dijual dengan harga kira-kira RM3.6 juta. Ada beberapa 0rang datang teng0k.

“Kelmarin saya dengar anak Presiden Ind0nesia, Pak J0k0 Wid0d0… tapi tak jadi, halamannya kecil,” kata Titi Hayati menerusi Y0utube Ind0siar.

Dalam pada itu, se0rang lelaki yang diberi tanggungjawab melakukan pengubahsuaian kediaman Laudya enggan mengulas lanjut mengenai berita tersebut.

“Kalau fasal dia b4nkrap itu saya kurang tahu,” katanya yang hanya mengikut arahan memperbaiki kediaman tersebut.

Terdahulu TINDAKAN pelak0n Laudya Cynthia Bella memadam f0t0 bersama suaminya, Engku Emran di laman s0sial mengundang pelbagai sp3kulasi daripada netzen.

Isu ini terus menjadi perbualan hangat peminat apabila Laudya hanya mendiamkan diri dan enggan mengulas lanjut mengenai hal rumah tangganya itu. Menerusi lap0ran Grid.ID, Laudya diserbu 0leh sekumpulan media Ind0nesia ketika ditemui di sebuah acara hiburan di Senayan, Jakarta.

Memilih untuk terus mengunci mulut, pelak0n filem Syurga Yang Tak Dirindukan ini hanya tersenyum meskipun diasak dengan pelbagai s0alan panas. Sehinggakan dia terpaksa dikawal 0leh beberapa 0rang pengawal untuk mengiringinya ke kenderaan.

Sebelum ini, Laudya pernah memberitahu dia tidak akan berk0ngsi f0t0 bersama suami di media s0sial kerana ingin menjaga privasi. Laudya dan Engku Emran berkahwin pada 8 September 2017 di sebuah h0tel di Kuala Lumpur. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar

Leave a Reply