Bersemut aih..-Harris Alif k0ngsi f0t0 bersama Intan Ladyana undang persoalan status hubungan

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelak0n Harris Alif mencetuskan pers0alan apabila berk0ngsi f0t0 bersama Intan Ladyana di laman Instagram miliknya. Malah kapsyen ringkas iaitu ‘Best Part’ turut mengundang perhatian.

Lalu f0t0 yang dimuat anaik Rabu lalu itu memberi ruang kepada peminat untuk memberi k0men-k0men yang pelbagai

N0r Harris Alif N0r Rashidi merupakan se0rang pelak0n yang aktif sejak zaman kanak-kanak dan turut aktif dalam bidang nyanyian.

Sebelum ini Harris Aliff mengambil keputusan untuk berehat seketika daripada bidang lak0nan berikutan enggan lagi dikaitkan dengan imej kanak-kanak. Harris atau nama sebenarnya N0r Harris Alif N0r Rashidi, berkata, perkara itu dirasakan wajar seiring dengan kematangan usianya.

“Sejujurnya bila berlak0n banyak watak besar yang mereka tak b0leh nak berikan pada saya sebaliknya watak seperti budak-budak sek0lah selalu diberikan pada saya. Sebab itu saya buat keputusan untuk berehat sekejap, bagi 0rang lupa yang yang saya ni pelak0n dan bila sampai masanya saya dah nampak matang sikit baru saya kembali dalam bidang lak0nan.

“Malah, kalau ada tawaran yang melibatkan sek0lah pun saya nak elakkan. Bukan nak t0lak rezeki tapi saya tak mahu dibayangi Harris Id0la Kecil atau Harris Geng Bas Sek0lah,” katanya kepada Mstar 0nline.

Bakat Harris digilap setelah memenangi beberapa pertandingan nyanyian sewaktu berusia 11 tahun. Dalam pada itu, Harris berkata dia memilih untuk f0kus dalam bidang nyanyian sekaligus membina imej yang lebih matang menerusi single pertamanya, Pencinta.

Sekadar inf0, Harris berumur 21 tahun manakala Intan Ladyana pula berumur 38 tahun. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! F0t0 Instagram Harris Alif Kredit MH, Mstar

Leave a Reply