“Biar p0lis ambil tindakan”-K3s d3ra anak angkat,DS Shahida Bagi Kata Dua Tak Mahu Ulas Panjang

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Minggu ini hangat diperkatakan mengenai seorang usahawan k0smetik yang did@kwa telah mend3ra anak angkatnya yang berusia 2 tahun. Ramai yang mend@kwa bahawa usahawan kosmetik yang dikatakan itu merupakan ushawan terkenal iaitu Datuk Seri Aliff Syukri.

Dia did@kwa telah memvkul anak angkatnya dengan menggunakan tangan dan kasut serta dicubit hingga meninggalkan kesan pada badannya. Perbuatan ini dikatakan dibuat kerana m@ngsa yang menangis ketika dia sibuk merakam v1de0 untuk kandungan Y0uTube miliknya.

Isteri beri maklum balas

Sejak k3s ini menul@r dan menarik perhatian hampir segelintir warga media s0sial, isteri kepada ushawan ini dilihat tidak mengeluarkan sebarang kenyataan berhubung perkara yang terjadi terhadap suaminya.

Hari ini menerusi lap0ran Harian Metr0, isteri kepada usahawan k0smetik Datuk Seri Aliff Syukri, Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid mengatakan dia menyerahkan perkara itu kepada pihak p0lis.

“Kalau betul salah, biar polis ambil tindakan”

Malah, jelasnya lagi, jika betul d@kwaan bahawa suaminya dikaitkan dengan kejadian memvkul anak angkat mereka, dia membiarkan pihak polis ambil tindakan terhadap perlakuan itu.

Namun, Datin Seri Nur Shahida kelihatan enggan mengulas lebih lanjut mengenai k3s yang melibatkan suaminya itu.

Datin Seri Nur Shahida yang kini menunaikan umrah bersama anaknya sejak 23 Februari lalu berkata, sebaik-baiknya biar perkara itu diselesaikan pihak berwajib.

“Saya tidak ada apa nak k0men. Biar p0lis buat kerja mereka” katanya ringkas.

Tidak mengeluarkan sebarang kenyataan

Ketika ini, Datuk Seri Aliff Syukri dimaklumkan serta dinasihatkan untuk tidak melakukan sebarang kenyataan agar tidak mengganggu si@satan p0lis dan mengeruhkan lagi keadaan.

Malah dia juga berharap agar netzen berhenti membuat sebarang spekul@si yang berlaku kepada dirinya.Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Harian Metro kredit ohmymedia

Leave a Reply