Bkl bergelar datin,Atikah Suhaime menanti hari bahagia.Tak sangka rupanya kekasih dia bukan org sebarangan

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelak0n kelahiran Singapura, Atikah Suhaime, 29, dan kekasihnya, Datuk L0kman Teh, 31, hanya hanya b0leh memikirkan fasa seterusnya apabila p4ndemik C0V1D19 berakhir.

Ini berikutan mereka kini berjauhan berikutan pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP). Atikah berada di negara kelahirannya, Singapura, manakala L0kman di Kuala Lumpur.

“Hubungan jarak jauh menyebabkan tiada apa yang b0leh dirancang buat masa ini, apatah lagi larangan merentas negara masih dikuat kuasa.

“Saya berharap C0V1D19 segera berakhir. Selagi belum selesai, selagi itulah segala perancangan ke fasa seterusnya tidak b0leh terlaksana. Apakan daya, kami juga terpaksa berpis4h jauh buat seketika,” katanya kepada BH 0nline.

Diakui, hubungan terjalin selepas empat bulan impian Atikah melangkah ke jenjang pelamin bersama penyanyi, Awi Rafael tidak kesampaian.

“Saya dan kekasih diperkenalkan 0leh rakan-rakan. Kebetulan rakan saya juga berkawan dengan L0kman. Awalnya, sekadar teman biasa, tetapi lama kelamaan kami gembira bersama,” katanya yang membuat pended4han hubungan cinta dengan L0kman pada Julai, tahun lalu.

Atikah atau nama sebenarnya, Nur Atikah M0hd Suhaime berkurung di Singapura selama beberapa bulan hanya menunggu lampu hijau kerajaan Malaysia memberi keizinan kepada warga asing masuk.

“Saya sudah lama berehat, hampir tiga bulan. Perasaan rindu kembali bekerja membuak-buak, apatah lagi saya masih mempunyai baki 10 epis0d untuk drama Dendam Cinta Arissa terbitan Radius 0ne Sdn Bhd.

“Saya sudah berbincang dengan keluarga keputusan pulang ke Kuala Lumpur. Keluarga bimbang sekiranya saya tak dapat pulang dalam temp0h lama berikutan tanggungjawab pada tugas. Kini, saya sedang menantikan maklumat mengenai kemasukan ke Malaysia. Setakat ini, belum ada lagi keputusan.

“Saya dan pelak0n, Hisyam Hamid berbincang mengenai hal ini berikutan kami digandingkan menerusi drama arahan Shahrulezad M0hameddin,” katanya.

Pelak0n filem Lagenda Budak H0stel dan V0lkswagen Kuning itu berkata, syarikat pr0duksi ada memaklumkan melakukan penggambaran secara berasingan. Mereka akan menyiapkan penggambaran watak lain terlebih dahulu.

“Selepas mendapat keizinan masuk semula ke Malaysia, barulah mereka akan menyelesaikan bahagian saya dan Hisyam,” kata Atikah.

Difahamkan kekasih Atikah itu merupakan se0rang ahli perniagaan bergelar Datuk. L0kman juga merupakan pewaris pr0duk penjagaan badan p0pular muslim yang sangat p0pular satu ketika dahulu.

Selain itu, berdasarkan carian juga, Datuk L0kman sendiri terlibat dalam aktiviti perniagaan jual beli kenderaan. Malah beliau sendiri memiliki beberapa k0leksi kereta mewah seperti Lamb0rghini, Bentley, Hammer dan R0ll R0yce.

Pada tahun 2016, nama L0kman pernah muncul dalam akhbar di mana beliau mengalami kerugian sebanyak RM2.4 juta akibat ditiipu dalam urusan jual beli kenderaan mewah. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber asia kini

Leave a Reply