Black Hanifah Dikec4m Terima Bantuan, Rupanya In1 Penjelasan Yang Sebenarnya

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Penyanyi Black Hanifah terus menjadi m4ngsa pembulian siber apabila gambarnya memegang sekotak barangan bantuan telah disalah erti oleh sesetengah pihak.

Semuanya gara-gara satu posting di Facebook yang mendakwa Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Kota Anggerik, Najwan Halimi tampil menghulurkan bantuan kepada Black di hadapan rumahnya.

Walaubagaimanpun, perkara itu bertentangan dengan apa sebenarnya yang berlaku kerana barang berkenaan adalah sumbangan daripada Black. Perkara itu dijelaskan menerusi satu posting di Tw1tter rasmi Najwan.

“Terima kasih Black Mentor yang membantu sukarelawan Kota Anggerik menyerahkan bantuan keperluan asas kepada beberapa keluarga di sekitar Seksyen U10 Shah Alam yang terjejas akibat Perintah Kawalan Pergerakan (PKP). “Semangat kesukarelawanan ini sewajarnya dicontohi,” katanya.

Sementara itu, rata-rata netzen meminta supaya orang ramai tidak terus mengec4m penyanyi berkenaan. Kebanyakan mereka menganggap posting berkenaan sebagai satu fitn4h dan boleh menjatuhkan a1b seseorang. Terdahulu, Black menjadi m4ngsa kec4man netzen apabila menyuarakan pendapat supaya golongan selebriti turut dibantu,

Walaubagaimanapun, Black akhirnya tampil membuat permohonan maaf secara terbuka selepas kenyataannya itu mencetuskan ketegangan umum. Sumber astrogempak

Artikel terdahulu mengenai black hanifah, “Niat Saya Nak Membantu Tapi Cara Saya Salah” – Black Mohon Maaf. Penyanyi Black Hanifah tampil membuat permohonan maaf secara terbuka susulan kenyataannya mengenai permintaan bantuan khusus dari kerajaan kepada artis hingga mencetvskan ketegangan umum.

Akui Black, kenyataannya itu membuatkan ramai yang kurang selesa dan marah walaupun niat asalnya ingin membantu. “Baru-baru ini saya ada keluarkan satu kenyataan yang membuatkan ramai orang tak selesa dan marah. “Niat saya nak membantu tapi cara saya itu salah, k0men-k0men saya juga buat orang marah.

“Jadi, saya ingin memohon maaf secara terbuka atas kesilapan saya, saya pun manusia biasa melakukan kesilapan,” kata Black menerusi sepotong video di Instagram pada Isnin.

Penyanyi Black Hanifah tampil membuat permohonan maaf secara terbuka susulan kenyataannya mengenai permintaan bantuan khusus dari kerajaan kepada artis hingga mencetuskan ketegangan umum. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber astrogempak

Leave a Reply