“Bukan makan hati tapi…”-Zulin Aziz d3dah rahsia disebalik penampilannya yang semakin ramping

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Jika anda mengikuti media s0sial selebriti serba b0leh Zulin Aziz, ramai yang terkejut melihat penampilan terbaru pelak0n dan pengacara itu yang semakin langsing dan berat badannya semakin susut.

Zulin berkata, berat badannya menyusut sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang dilaksanakan pada Mac lalu. Menurut Zulin, dia tidak menyentuh nasi sejak tahun lalu lagi.

“Saya tak makan nasi sejak tahun lalu. Ketika berbuka puasa, saya hanya menjamah buah kurma dan meneguk air. Beberapa minit kemudian barulah saya makan lauk-pauk. Sahur pula saya hanya makan pisang,” katanya kepada BH 0nline.

Bagaimanapun, Zulin mengakui sedang mengamal sejenis minuman yang dimana dirinya menjadi testim0ni kepada pr0duk berkenaan. Ujarnya, berat badannya turun sebanyak 25 kil0gram selepas mengamalkan pr0duk tersebut.

“Ketika mula mengambilnya, berat badan saya 85 kil0gram. Selepas mengamalkannya, berat menyusut kepada 70 kil0gram dan sekarang 60 kil0gram,” katanya.

Dalam pada itu, Zulin menepis d4kwaan tubuhnya menyusut kerana ‘makan hati’ kerana kisah percintaan yang tidak kesampaian sebelum ini sebaliknya dia melakukan untuk kepuasan sendiri.

Jika anda mengikuti laman media s0sial Zulin Aziz pasti ramai tahu bahawa pelak0n dan pengacara itu sering memuat naik pelbagai vide0 kelakar untuk hiburan netzen. Antara vide0nya yang paling menjadi perhatian adalah par0di filem B0llyw00d.

Malah vide0 par0dinya juga turut mendapat perhatian pelak0n B0llyw00d, Arjun Rampal. Nampaknya, vide0 kreatifnya itu memberi rezeki kepada Zulin apabila dia dikhabarkan menerima tawaran berlak0n dalam sebuah filem Tamil.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit R0tikaya

Leave a Reply