Bvnuh dan Simen Abang Tiri Dalam T0ng, Adik Svspek Buka Mulut

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Hanya disebabkan masalah kecil, se0rang lelaki tergamak menamatkan riwayat abangnya sendiri sebelum m@yatnya disimen di dalam t0ng air. Perkara tersebut terb0ngkar apabila svspek telah menceritakan tindakannya kepada se0rang lagi abang yang bergegas menghubungi pihak p0lis bagi membuat si@satan.

Menerusi lap0ran Berita Harian, m@yat M0hd Hasnul Nizar Khairul Anuar, 34, ditemui jam 7 pagi tadi susulan pen@hanan svspek yang sedang tidur di rumah di Kampung Padang Hassan, Kepala Batas, Al0r Setar.

Dalam pada itu, menerusi sumber, m@ngsa yang tidak bekerja dilap0rkan sudah pun dibvnuh sekitar hari Jumaat lepas. P0lis turut merampas beberapa barangan termasuk sebilah pisau dan kereta s0r0ng yang dipercayai digunakan dalam kejadian itu.

Tambah pihak p0lis lagi, m@ngsa dimaklumkan tidak bekerja, manakala svspek bekerja sebagai penjual ayam g0reng. Si@satan awal mendapati bahawa pertel@gahan mereka berpunca daripada rasa beng@ng svspek kerana m@ngsa gemar memakai baju pemberian teman wanita svspek.

Terbaru, adik svspek yang dikenali dengan nama M0hd Nazir Azami memberitahu dia sangat terkejut sebaik sahaja dimaklumkan 0leh ibunya mengenai kejadian ini.

Menerusi lap0ran Astr0 Awani, M0hd Nazir menceritakan bahawa ketika kejadian hanya svspek dan m@ngsa sahaja yang berada di rumah tersebut kerana ibu mereka bersama se0rang lagi adik berada di Melaka kerana ada urusan lain.

Menceritakan kisah itu, M0hd Nazir memberitahu bahawa kedua-dua mereka dikatakan sering bertengk@r antara satu sama lain dan kebiasaannya m@ngsa yang akan memulakan pertengk@ran itu dahulu. Menurut sumber, m@ngsa sebelum ini dikatakan pernah menjalani pemulihan akibat d@dah.

M0hd Nazir memberitahu dia amat terkejut dan langsung tidak menyangka perkara seperti ini akan terjadi memandangkan svspek yang juga abang kandungnya itu merupakan se0rang individu yang sangat baik dan kuat agama.

Sementara itu, M0hd Nazir berkata kejadian tersebut berkemungkinan berlaku ketika suspek cuba mempertahankan dirinya dengan menepis parang yang dilibas m@ngsa sebelum dia tanpa sengaja menet@k bahagian leher m@ngsa.

“Abang (svspek) lakukan itu mungkin dia nak pertahankan dirinya menyebabkan dia tak sengaja menet@k abang tiri (m@ngsa).”

“Si m@ngsa bawa keluar parang, lepas tu svspek cuba mempertahankan diri dengan penyapu tepi dinding rumah. M@ngsa pun tet@k suspek dengan parang…masa pergelutan itulah terkena tengkuk (m@ngsa).”

Tambahnya lagi, mereka sekeluarga kini menyerahkan siasatan sepenuhnya kepada pihak p0lis. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Berita Harian, Astr0awani Kredit 0hmymedia

Leave a Reply