“C0V1D19 ni buta dik…Dia tak kenal mana Turkish Airlines mana Air Asia”-Netzen Perli Puteri Aishah

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Umum sedia tahu bahawa pelakon wanita, Puteri Aishah dan beberapa kru produksi tempatan telah dij@ngkiti C0v1d19 selepas pulang daripada luar negara.

Namun begitu, tidak lama selepas perkhabaran tersebut, netzen mulai bersuara apabila satu muat naik 1nstagram pelakon itu yang memaklumkan menaiki pesawat daripada syarikat Turki bagi mengelakkan terkena C0v1d19 semasa menuju ke luar negara.

Yakin pesawat luar lebih bersih

Menurutnya, keputusan yang dilakukan adalah disebabkan lebih mempercayai tahap kebersihan pesawat luar. Jadi, dia merasakan pilihannya tepat kerana masing-masing sedang berjaga-jaga dengan pendemik tersebut.

Dah pesan jangan ke luar negara kan

Walau bagaimanapun, malang itu tidak berbau. Sejurus sahaja sampai ke Malaysia setelah selesai menjalani pengambaran di Scotland, Puteri Aishah telah menjalani ujian saringan dan keputusannya adalah positif.

Perkara tersebut telah menjadi bahan bualan netzen di media sosial berikutan kenyataan Puteri Aishah berkaitan kebersihan pesawat luar yang diagung-agungkan sebelum ini.

C0v1d19 ni buta dik..

Kenapalah tak fikir dulu sebelum post

Rata-rata netzen mempersoalkan bagaimana pelakon tersebut boleh berfikiran seperti itu sedangkan sedia maklum bahawa C0v1d19 sedang menul@r dan tidak memilih tempat mahupun keadaan jika ia ingin menul@r.

Turkish airlines sponsor diorang kot suruh promote

Mungkin sis dah salah buat pilihan

Doa jela yang dia lekas baik

Kenyataan dia tetap kena terima

Puteri Aishah atau nama sebenar, Puteri Aishah Sulaiman dis@hkan p0sitif selepas menjalani ujian saringan di sebuah pusat perubatan swasta di Cheras. Aktres berusia 25 tahun itu adalah antara enam tenaga kerja pasukan produksi drama Demi termasuk pengarah, Rahila Ali, yang disahkan positif C0V1D19.

Sebelum ini, produksi drama itu menjalani penggambaran di Inverness, Scotland dan pulang ke tanah air 31 Mac lalu. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Roman Akramovich kredit ohmymedia

Leave a Reply