Caprice kant0ikan Dato Aliff jual mask tak ada kualiti..Tak diduga Dato Aliff masuk k0men

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Terkini menerusi vde0 yang dik0ngsi secara ‘live’ di halaman 1nstagram Dat0 Aliff Syukri mendapat perhatian netzen. Maklumlah musim sekarang permintaan yang tinggi pada barang-barang seperti mask dan hand sanitezer.

Kali ini, difahamkan Dat0 Aliff Syukri ingin mempr0m0si kan mask nya dan menunjukkan bagaimana ia berfungsi. Sekaligus, cetus k0men k0men netzen yang mengatakan mask tersebut tidak relevan dan tidak terbukti selamat

Sementara itu di laman 1nstagram Caprice dapat menagkap Dat0 Aliff cuba m3nipu f0ll0wer dia dengan menjual penutup muka yang tidak berkualiti. Dalam vde0 tersebut, Dat0 Aliff menujukkan perbandingan penutup muka yang dijual dengan penutup muka 3 lapis dengan menuangkan air.

Ternyata penutup muka Dat0 Aliff b0c0r selepas dituang air berbanding dengan yang 3 lapisan. Tapi apa yang melucukan, Dat0 Aliff dengan yakin memberitahu pengikut dia yang penutup muka yang dijual sangat berkualiti

Se0lah-0lah memerli Dat0 Aliff, Caprice memberitahu dalam kita berniaga, keyakinan itu penting. Nasihat Caprice lagi, sebelum melakukan sebarang dem0nstrasi, kita perlu membuat ujikaji dulu. Berikut vde0 Caprice yang kant0ikan Dat0 Aliff

Tidak berpuas hati, Dat0 Aliff telah meninggalkan k0men di vde0 Caprice

J0m Lihat Apa Kata Netzen

“Berniaga dlm islam mesti jujur…Klu x phm2 sndri je la…D0sa dgn Allah swt blh mntk ampun…Tp d0sa dgn manusia kna crik smpi redha”

“Ni nmnya amik kesempatan dlm kesempitan..baik beli facemask kat farmasi berk0tak² tu dan sedekahkn lg bgus..dh tntu pakar kesihatan pun galakkn kt pkai yg tu dr yg kain ni”

“Ya Allah tak tahu nk gelak ke nak kesian. Berubah muka.. Die punya kedekut tu sampai mangga sebiji besar tu share 3 0rg. Agak2 lah”

“Dari mbazir beli mask rm25 satu,lg baik guna duit tu beli pad utk wife time masa ‘dia’ dtg.. hahaha… Mmg tebal betul muka dia ekk.. pastu nak salahkn netzen plak.. aishhhh..”

“Yang paling sadis. Mask murah tu tak tembus. Dia siap terbalikkan , suruh pekerja dia tuang lagi air. Tak jugak tembus. Allahuu macam mana la perasaan masa tu ”

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber MB via Applehijau

Leave a Reply