Cemas!Mak Wan jatuh p3ngsan semasa liv3 sehingga Didie Alias terpaksa hentikan rancangan

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

PELAK0N seni0r Mak Wan jatuh p3ngsan selama lima minit setelah dimaklumkan menjadi penerima sumbangan tajaan pakej menunaikan ibadah umrah. Detik c3mas itu dik0ngsi 0leh pelak0n Didie Alias yang menyaksikan 1nsiden itu semasa siaran langsung dalam sebuah pr0gram di laman Faceb00k, baru-baru ini.

Cerita Didie, dia selaku pengacara pr0gram terkejut apabila Mak Wan atau nama sebenarnya, Halimat0n Saadiah M0hd Daud tiba-tiba sesak nafas dan pengsan selepas dimaklumkan mengenai sumbangan tersebut.

“Semua kru di studi0 terkejut termasuklah saya! Mak Wan tiba-tiba sesak nafas, pitam dan p3ngsan dengan mata terbuka dan mulut ternganga kira-kira lima minit sebelum sedar semula.

“Kita terpaksa hentikan pr0gram tersebut… Mak Wan terkejut apabila mengetahui impiannya itu tercapai dan tak sangka ada pihak bermurah hati menajanya menunaikan umrah.

“Bagaimanapun keadaan semuanya terkawal dan kami sambung semula pr0gram selepas Mak Wan kembali stabil. Mungkin sebab Mak Wan ada asma menjadi fakt0r sesak nafas!,” katanya kepada mStar.

Pr0gram bual bicara Lady Didie Talk Sh0w bersiaran selama 13 epis0d b0leh dit0nt0n di Faceb00k Lady Didie TV dan Y0utub3 Didie TV setiap hari Jumaat dan Ahad pukul 9 malam.

Dalam pr0gram tersebut, artis jemputan dan individu yang kurang bernasib baik akan diundang dan menerima sumbangan tajaan daripada penaja.

Sementara itu, Didie berkata pihak penaja bersetuju untuk memberikan sumbangan pakej umrah tersebut setelah mendengar luahan hati Mak Wan.

“Mak Wan kata nak buat umrah itu memang impian dia sebab dia pun tak berapa sihat… sedih apabila dia kata sudah lama teringin nak pergi umrah, nak m4ti dekat sana dan sebagainya.

“Selepas berk0ngsi cerita, kita buat kejutan dengan menyerahkan m0ck up hadiah tajaan secara langsung dan dia sangat terkejut. InsyaAllah selepas Perintah Kawalan Pergerakan dan semua 0rang b0leh keluar negara seperti biasa, Mak Wan akan berlepas ke Makkah, ” ujarnya.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar

Leave a Reply