“Cepat sikit kahwin dengan..”-Uqasha Senrose Sambut Birthday,Jejaka Misteri Jadi Perhatian

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Ramai yang suka dengan gandingan pelak0n Kamal Adli dan Uqasha Senr0se dalam drama Setelah Terlafaznya Akad sebagai pasangan suami isteri, Hanan dan Nawal, sehinggakan peminat berharap hubungan cinta di dalam drama berputik di dunia realiti.

Namun, kedua-duanya menafikan hubungan mereka lebih dari kawan baik dan mereka senang bekerja dan digandingkan bersama.

Walau bagaimanapun, perk0ngsian terkini Uqasha di akaun Instagram miliknya menimbulkan tanda tanya apabila dia memuat naik f0t0 mesra bersama Kamal Adli. Eh, ada apa-apa ke ni…

Pelak0n Uaqasha Senr0se menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-28 baru-baru ini. Dirai meriah dengan kehadiran ahli keluarga menerusi lampiran f0t0 yang dimuat naiknya di 1nstagram, Kamal Adli dilihat turut hadir memeriahkan majlis.

Menerusi ruangan kapsyen, kakak kepada Nelydia Senr0se ini turut menzahirkan rasa syukur selain mengucapkan terima kasih atas kejutan yang dibuat insan tersayang.

“Haih 28 dah kita wak … nak umur 18 balik heeheheh . apa2 pun qasha alhamdulillah masih lg diberi nyawa n sihat tuduh badan dan masih disayangi heheh thank y0u s0 much my family with0ut fail surprise kan qasha every year .. i l0ve y0u guys s0 much,” tulisnya.

Sementara itu rakan artis dan peminat turut menitipkan dedikasi bersempena dengan hari jadi bintang Setelah Terlafaznya Akad itu.

Apa-apa pun nampaknya kena lah tunggu jawapan daripada empunya badan. Kalau betul pun tak salah sebab dua-duanya tak ada dig0sipkan dengan sesiapa pun dan masing-masing sedang s0l0.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Foto 1nstagram Uqasha Senrose Kredit MH

Leave a Reply