“Cukup Sepasang”-Shukri Yahaya Teruja Bakal Dapat Anak Lelaki

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Tahniah diucapkan kepada pelak0n Shukri Yahaya yang bakal menimang cahaya mata lelaki tidak lama lagi. Pend3dahan itu dibuat 0leh isterinya, Tya Adnan menerusi sebuah vide0 yang dimuat naik di Instagram TV miliknya.

Menerusi rakaman tersebut, Shukri yang tidak tahu jantina anak keduanya itu diberi sebuah k0tak besar yang berisi bel0n di dalamnya.

Pelantun utama drama Andainya Takdir itu tidak dapat menahan rasa gembira dan teruja selepas mendapat bel0n berwarna biru yang tertulis baby b0y. Aksi bapa kepada seorang cahaya mata itu turut disaksikan ahli keluarga yang lain.

Apa yang mencuit hati apabila keduanya tersalah membuka kotak. Shukri dilihat begitu gembira apabila mengetahu gender bayi yang bakal dilahirkan Tya adalah lelaki.

Sementara itu, Tya menerusi ruangan kapsyen pula turut memanjatkan rasa syukur selain memaklumkan usia kandungannya kini sudah memasuki fasa trimester ketiga.

“Alhamdulillah. Saya dapat baby b0y,” katanya melahirkan rasa syukur. Menjengah di ruangan k0men, rata-rata peminat pasangan ini turut tumpang bahagia dan mend0akan agar dipermudahkan urusan.

“Yeayyy baby b0y cukup sepasang. Alhamdulillah..Sem0ga dipermudahkan segalanya amin.

“Baby b0y! Sem0ga dipermudahkan semua urusan Tya.

“Tahniah Syuk dan Tya dapat baby b0y! Sem0ga segala urusan dipermudahkan amin,” antara k0men yang ditinggalkan.

Sebelum ini, Tya mendedahkan dirinya disahkan hamil sewaktu menyambut ulang tahun perkahwinan mereka pada N0vember lalu. Tya dan Shukri mendirikan rumah tangga pada 20 N0vember 2015.

Hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan se0rang cahaya mata perempuan, Aaira Ameena yang kini menginjak usia empat tahun.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Gempak, MH

Leave a Reply