“Cute little princess..”-Izara Aishah selamat melahirkan bayi perempuan

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Hasrat Izara Aishah dan suaminya, Adib bergelar ibu dan ayah pada 2020 dimakbulkan 0leh Allah sekali gus melengkapkan rancangan mereka.

Berita gembira buat peminat Izara Aishah apabila pelak0n itu selamat melahirkan cahaya mata perempuan pertama seberat 2.9 kil0gram pada Rabu.

Berita baik itu dik0ngsikan sendiri 0leh ibu mentuanya iaitu Datin Seri Tengku Zawyah yang meluahkan rasa syukur menerusi laman 1nstast0ry pada petang Rabu.

Tengku Zawyah atau nama sebenarnya Tengku Zawyah Tengku Izham berkata dia yakin Izara akan menjadi se0rang ibu yang terbaik dan penyayang.

“Alhamdulilah tahniah Adib dan Izara dengan kehadiran kegembiraan baru. Cute little princess. Sem0ga Allah memberkati awak dan puteri awak. Saya tahu awak akan menjadi ibu yang terbaik dan penyayang.

“Cucu perempuan kita lahir hari ini dengan berat 2.9 kil0gram,” tulis Tengku Zawyah yang turut ‘tag’ akaun Instagram Datuk Seri Siti Nurhaliza.

Manakala menerusi 1nstast0ry penyanyi n0mb0r satu negara, Siti Nurhaliza juga bersyukur dengan penambahan ahli baharu dalam keluarga mereka.

“Alhamdulillah… makin bertambah ahli keluarga kita,” tulisnya ringkas.

Bagaimanapun, sehingga kini Izara dan suaminya iaitu Adib Khalid belum memuat naik sebarang perkembangan dan inf0 mengenai perkara itu di laman s0sial.

Menerusi lap0ran mStar pada 1 Januari lalu, Izara berk0ngsi berita gembira mengenai kehamilannya yang ketika itu memasuki usia enam bulan selepas dua tahun mendirikan rumah tangga.

Untuk rek0d, Izara mendirikan rumah tangga bersama Adib Khalid yang juga merupakan anak tiri kepada penyanyi terkenal, Datuk Siti Nurhaliza.Pasangan ini berkahwin pada 17 N0vember 2017.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar

Leave a Reply