D0ktor Sahkan Ada J@ngkitan Kuman Dalam Paru-Paru..Tidak Dapat Lagi Bernasyid,Nazrul Rabbani Terlantar S@kit

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Jika sebut sahaja nama kumpulan Rabbani, b0leh dikatakan lagu-lagu mereka ‘evergreen’ kerana masih lagi menjadi antara nasyid kegemaran ramai.

Namun, baru-baru ini satu berita s3dih kita terima, apabila dimaklumkan bahawa salah se0rang ahli mereka iaitu Nazrul Azhar sedang terlantar s@kit di H0spital Selayang.

Menerusi hantaran di Faceb00k, Azadan Rabbani, Nazrul yang mengalami m@salah s@kit buah pinggang, kini menghid@p k0mplikasi di@lisis d@rah.

“Berita terbaru Nazrul Rabbani dari h0spital Selayang dlm keadaan stabil. Beliau masih menunggu untuk di@lisis d@rah, keadaan dem@m panas masih belum kurang, pandangannya masih kabur. Moga semua mendoakannya agar kuat semangat dan kembali sihat. Terima kasih atas doa semua .”

Dem@m panas, mata kabur

Disebabkan k0mplikasi itu, pandangan mata penyanyi nasyid itu menjadi kabur, ditambah pula dengan dem@m panas. Membuatkan k0ndisi tubuhnya semakin lemah.

Badan makin kurus dan cengkung

Menerusi gambar yang dik0ngsikan, tubuh Nazrul sudah semakin kurus dan mukanya menjadi cengkung dan kini dia hanya bergantung kepada ahli keluarga untuk membantunya.

“Setakat ini, d0ktor maklumkan bahawa badannya dalam keadaan lemah. Tapi, tekanan d@rah dan paras gulanya semakin stabil. Namun, doktor juga mengesahkan bahawa ada j@ngkitan kum@n dalam paru-parunya. Jadi, mereka khuatir sekiranya j@ngkitan itu merebak dan akan menj@ngkiti organ tubuh yang lain,” katanya pada hmtero.

Sem0ga diberikan kesembuhan

Melihatkan keadaan terkini Nazrul, rata-rata netzen dan juga ada dalam kalangan mereka peminat Rabbani, tidak putus-putus mend0akan agar penyanyi nasyid itu segera pulih.

Sejak tiga tahun lalu, Nazrul yang juga bapa kepada enam anak itu kerap berulang-alik ke h0spital untuk menjalani r@watan m@salah buah pinggangnya.

Namun, keadaannya bertambah tervk sejak semalam dan dikejarkan ke h0spital.Sem0ga diberikan kesembuhan buat Nazrul Rabbani, untuk mampu sihat dan pulih seperti sedia kala serta dapat bersama-sama meneruskan legasi Rabbani. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Azadan Rabbani kredit ohmymedia, hmetro

Leave a Reply