Dah Mula Berpakaian Ketat,Zulin Aziz Dis1ndir Suruh Tanggal Tudung

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Tampil langsing dan berat badan menyusut, ramai yang terkejut dengan penampilan terbaru Zulin Aziz. Bagaimanapun, ada segelintir pihak tidak berpuas hati dengan kejayaannya itu sehingga menuduhnya sedut lemak dan gunakan bahan terlarang untuk kurus.

Bagaimanapun, Zulin berkata dia sudah terbiasa dengan kejian dan penghinaan netzen. Ujarnya, dia tidak memuaskan hati semua 0rang kerana apa sahaja dilakukannya pasti akan ada sahaja tak kena di mata netzen.

“Saya sudah terbiasa, lantaklah apa 0rang nak cakap. Saya tak b0leh memuaskan hati semua 0rang. Cukup saya dan teman sekeliling tahu apa sebenarnya yang dilalui. 0rang mengata saya, bila lagi nak kurangkan lemak?,”

“Ada yang menvduh cakap saya sedut lemak. Yang cakap saya ambil d4dah pun ada. Ikutkan sejak Perintah Kawalan Pergerakan lagi, b0leh teng0k vide0 keadaan saya masih tembam lagi. Ia adalah pr0ses.

“Ketika awal, saya tak tunjuk gambar badan. Sampailah saya turun banyak kil0gram, baru saya berani tunjuk sisi penuh badan. Tak apalah, ada sahaja yang tak kena pada mata netzen,” katanya kepada BH 0nline.

Zulin berkata ada diantara mereka meny1ndirnya dengan menyuruh menanggalkan tudung kerana sudah mula berpakaian ketat sejak berbadan langsing. Zulin mengakui adakalanya dia terleka dan teguran netzen membuatkan dia cepat sedar.

“Dalam hal ini, saya akui ada kalanya terleka dan tak perasan. Ia khilaf sendiri. Teguran 0rang buat saya tersentak dan lekas sedar. Saya tak m4rah, sebaliknya menghargai teguran membina.

“Tak saya nafikan memang ada yang sarkastik dan se0lah-0lah meminta saya buka tudung. Insya-Allah, saya minta dijauhi perkara itu,” katanya.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber BH 0nline Kredit R0tikaya

Leave a Reply