“Dah nampak baby bump!”-Keluar Beli Barang Keperluan,Netzen Pesan Fazura Jaga Diri

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelak0n jelita Nur Fazura mencuri perhatian wargamaya apabila keluar buat pertama kalinya dalam temp0h Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) untuk membeli barangan keperluan.

Menerusi laman s0sial 1nstagram, Fazura memuat naik f0t0 tersebut untuk tatapan umum.

“Chak! Ada ni, baru keluar rumah setelah sekian lama. Beli barang dapur kejap terus laju-laju nak balik rumah. “Masih tak berani dan tak mahu berada kat luar tu lama-lama. Berbuka apa kita hari ni?” tulis Fazura sebagai kapsyen.

Menerusi f0t0 tersebut, Fazura tampil ayu mengenakan tudung hitam dan tetap menjaga keselamatannya dengan memakai t0peng muka.

Hasil tinjauan di ruang k0men, rata-rata rakan selebriti dan pegikut teruja melihat perut Fazura yang kini hamil empat bulan.

Malah, ramai yang meminta aktres itu untuk menjaga kesihatan dan keselamatan diri serta bayi di dalam kandungan.

“Jangan keluar lama-lama mummy, stay safe ya,” pesan se0rang wargamaya.

“Dah nampak baby bump! Sem0ga ibu dan baby sihat-sihat sahaja,” d0a se0rang wargamaya.

“Faz jangan angkat barang berat-berat ya. Take care,” tegur se0rang wargamaya.

“Cantiknya ibu mengandung s0rang ni. Makin berseri-seri. Jaga diri m0mmy dan daddy Fattah,” k0men se0rang wargamaya lagi.

Sehingga kini, f0t0 tersebut telah menerima hampir 200,000 tanda suka daripada warga 1nstagram.

Pada April lalu, Fazura mengumumkan dirinya hamil empat bulan setelah dua tahun melayari perkahwinan bersama suami akt0r Fattah Amin. Pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 27 N0vember 2017 pada satu majlis tertutup di sebuah h0tel terkemuka di ibu k0ta.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Gempak

Leave a Reply