Dah Tak Bertudung,Liyana Jasmay Semakin Banyak K0ngsi Gambar Tarik Perh@tian Ramai

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Liyana Jasmay mula mengambil keputusan bertudung pada akhir bulan Julai 2017. Dalam satu temu bual bersama wartawan hiburan, dia memberitahu bahawa dia nekad tampil dengan imej menutup aurat. Tambah Liyana lagi, suaminya juga turut bersyukur dengan keputusan yang dibuat.

Pada awalnya, Liyana mengenakan tudung penuh tetapi lama-kelamaan cara dia memakai tudung berubah menampakkan leh3r dan ada ketika menampakkan t3linganya. Beliau juga berpendapat pakai tudung atau tidak adalah hak peribadinya dan netzen tak perlu masuk campur.

Kini, pelak0n Liyana Jasmay semakin berani berk0ngsi gambar-gambarnya tanpa memakai tudung di media s0sial miliknya.Malah ada juga netzen yang mengatakan setelah tidak bertudung,makin banyak pula gambar-gambar yang dik0ngsikan di laman s0sialnya.

Bermula dengan TikT0k yang dirakamkan, kini dia berk0ngsi pula gambar-gambar bersama Intan Ladyana ketika sedang bercuti di G0ld C0ast, Australia tanpa mengenakan tudung.

Perk0ngsian gambar-gambar tersebut rata-rata mendapat k3c@man daripada netzen yang menganggap dia tidak mengh0rmati agama 1slam. Jika dilihat Liyana Jasmay telah membuat akaun 1G nya sebagai ‘Priv@te’. Mungkin tak tahan dikec@m pengikut.

“Kalau bukan mengenai kerja atau kerjaya saya, saya tak mahu k0men . Saya hanya akan memberikan kenyataan jika berkaitan kerja saja,” kata pelak0n Liyana Jasmay mengenai dia memuat naik gambar terbarunya yang tidak lagi bertudung.

Rata-rata pengikutnya di 1nstagram mempertik@ikan tindakan Liyana yang berk0ngsi gambar dan v1de0 tanpa memakai tudung ketika bercuti di G0ld C0ast, Australia bersama pelak0n Intan Ladyana.

Walaupun gambar-gambar yang dimuat naik di 1nstagram menerima kec@man t3ruk netzen, namun ada juga pengikut yang terus mend0akan Liyana supaya kembali bertudung.

Hmm kita d0a baik-baik ya. Mungkin akan terbuka balik hatinya untuk kembali menutup aurat. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Gempak, hmetro

Leave a Reply