“Dahlah mahal, kepam, tak berkualiti..!”-Fasha Sandha luah rasa kecew4 bantal dibeli secara 0nline indah khabar dari rupa

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelak0n Fasha Sandha meluahkan rasa kecew4 apabila barangan yang dipesan melalui satu p0rtal membeli-belah dalam talian tidak sama seperti yang diharapkan. Menurut Fasha, bantal khas untuk ibu mengandung yang dibeli tidak berkualiti dan indah khabar dari rupa.

“Realiti dan jangkaan… memandangkan dah masuk third trimester, badan mula lenguh dan perlukan bantal ini. Hari ini baru terima maternity pill0w yang dibeli mahal sungguh, sungguhlah kepam… teruk, b4d quality.

“Aduh! Tak baik tau ani4ya 0rang kan? Tak apalah kita maafkan, walaupun kita baru lepas menangis kesedihan, dah la menunggu tiga minggu baru sampai,” katanya. Fasha ternyata kecew@ dengan bantal yang dibeli berbeza daripada katal0g gambar p0rtal berkenaan.

Perkongsian Fasha luah rasa kecew4 bantal yang dibeli berbeza daripada katalog gambar.

Isteri kepada pelak0n Aidil Aziz ini berk0ngsi rasa terkilannya itu menerusi 1nstagram pada Sabtu lalu. Perk0ngsian Fasha itu mengundang pelbagai reaksi daripada peminat termasuklah rakan-rakan artis antaranya Faradhiya.

“Kebanyakan mereka yang jual 0nline ni memang standard macam ni je. Saya jenis tak beli barang 0nline tapi sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ni terjebak beli dua tiga kali. Semua yang sampai tak seperti digambarkan… jadi tiada lagi beli 0nline, banyak sangat pen1pu, sedih dengan manusia-manusia macam ni, tak berkat berniaga,” k0men Faradhiya.

Fasha dan Aidil, 30, diijabkabulkan pada 30 Mac lalu. Ia adalah perkahwinan kedua bintang Anak Halal itu. Menerusi perkahwinan pertamanya, Fasha dikurniakan dua anak, Putra Rayfal Ramli, 5 dan Putri Raysha Jemyma, 4.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Mstar

Leave a Reply