Dalam diam2 dah berbadan dua!Fazura buat kejutan umum hamil empat bulan

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Selepas mendirikan rumah tangga selama dua tahun, pelak0n dan penyanyi Nur Fazura mengumumkan sudah berbadan dua menerusi laman 1nstagram miliknya sebentar tadi.

Berita gembira itu dik0ngsi dengan memuat naik beberapa keping gambar mesra bersama suaminya yang juga pelak0n dan penyanyi, Fattah Amin.

“InsyaAllah dengan izin Allah SWT kami bakal menimang cahaya mata kami yang pertama. Kandungan saya kini dalam bulan keempat, alhamdulillah. Kami sentiasa yakin akan peraturan Allah dan sesungguhnya ini merupakan waktu yang paling tepat bagi kami dikurniakan zuriat yang amat membahagiakan ini,” katanya.

Pelak0n berusia 36 tahun itu turut mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sentiasa mend0akan dan memberikan ucapan selamat kepada mereka selama ini.

“Kami amat mensyukuri setiap detik dalam fasa ini dan hari-hari indah yang akan datang. InsyaAllah. Alhamdulillah dan terima kasih sekali lagi dari hati kami berdua,” ujarnya.

Dalam perkembangan berkaitan, penyanyi Bisa Apa ini merakamkan ucapan terima kasih kepada semua pihak yang tidak putus-putus mend0akan agar mereka segera menimang cahaya mata.

“Sejak mendirikan rumah tangga, kami sentiasa percaya dan menyerahkan kepada Yang Maha Esa terhadap apa juga rezeki atau dugaan yang diberikan 0leh-Nya. Alhamdulillah, berkat d0a kami, keluarga tersayang, rakan-rakan dan peminat, akhirnya impian kami dimakbulkan,” kata Fazura yang turut berk0ngsi berita kehamilannya itu di Instagram (IG).

Sebelum ini, Fazura pernah dikatakan hamil selepas f0t0 yang did@kwa menampakkan ‘baby bump’ ketika menghadiri sebuah acara pertunjukan fesyen menjadi tul@r. Dia bagaimanapun menafikan d@kwaan itu.

Terdahulu, Fazura dan Fattah berkahwin pada 27 N0vember 2017 dalam majlis tertutup di sebuah h0tel terkemuka di ibu k0ta. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Nur Fazura kredit 0hmymedia

Leave a Reply