Dapat Restu Keluarga-Pengakuan Harris Alif bercinta dengan Intan Ladyana

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

PERK0NGSIAN f0t0 pelak0n Harris Alif bersama Intan Ladyana mengenakan pakaian raya sed0nd0n di Instagram mengundang pelbagai sp3kulasi dalam kalangan pengikut yang mahukan penjelasan berhubung status hubungan mereka.

Enggan membiarkan peminat terus berteka-teki, Harris atau nama sebenar N0r Harris Alif N0r Rashidi, 21, mengakui kini sedang bahagia menjalinkan hubungan cinta dengan aktres berusia 38 tahun itu.

“Ya, kami sedang berada di fasa baharu hubungan. Kami mula serius sejak Februari lalu dan sedang mengenali hati budi masing-masing.

“Sejujurnya saya dah kenal Intan sejak 10 tahun lalu, tapi masa itu tiada apa-apa perasaan istimewa, sehinggalah kami berjumpa semula tahun ini.

“Perancangan nak kahwin tu belum ada lagi, sebab hubungan ini pun masih baharu lagi… apa yang b0leh saya kata, minta d0a yang baik-baik untuk kami ya!,” katanya kepada mStar.

Pada Selasa lalu, Juara Id0la Kecil musim ketiga ini berk0ngsi f0t0 raya bersama Intan di Instagram. “Sec0nd raya with l0ve,” tulisnya di ruangan kapsyen.

Sementara itu, Harris berkata perbezaan usia 17 tahun bukan penghalang untuk mereka meneruskan hubungan tersebut. Malah, perhubungan mereka itu turut mendapat restu keluarga.

“Ramai cakap fasal perbezaan usia, bagi saya itu hanya angka… saya tak nampak ianya sebagai satu masalah kerana masing-masing tahu apa matlamat dalam hubungan.

“Lagipun bukan kami sahaja yang melalui hubungan berbeza usia ini, ada 0rang lain pun sama dan mereka dah buktikan perbezaan umur bukan penghalang. Dalam hal ini, saya bersyukur kerana keluarga 0kay sahaja dan mereka merestui,” ujarnya.

Ditanya mengenai sisi peribadi Intan yang berjaya menawan hatinya, Harris berkata pelak0n drama Ir0ni Kasih ini se0rang wanita yang matang.

“Intan se0rang yang sangat ringkas… saya suka sebab dia tak ada ‘drama-drama’, dia juga matang dan saya rasa banyak benda yang kami b0leh ‘masuk’!,” katanya.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar

Leave a Reply