Dayini tak boleh terima dia dah ada adik-Perb4lahan makin melarat,Reena Arina t4mpil jelaskan hal sebenar

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Baru-baru ini hangat diperkatakan mengenai Mas Idayu yang meluahkan rasa kesal apabila anak perempuannya, Nur Dayini mend4kwa ibu tirinya, Reena Arina menghalang untuk berjumpa bapa kandungnya, pelak0n Aman Graseka.

Tampil menjelaskan perkara sebenar, Reena berkata suaminya sudah lama tidak menghubungi Dayini itu kerana berkecil hati dengan tindakan anak gadisnya itu yang berburukkan ibu tirinya di Inst4gram.

“Saya suruh Aman supaya hubungi anaknya, tapi dia tak nak sebab kecil hati dan terkilan Dayini burukkan saya dan adiknya yang kini berusia setahun.

“Abang kata Dayini sepatutnya h0rmat dia sebagai bapa. Malah semasa neneknya meninggal pun mereka tak datang ziarah. Mungkin itu sebab Aman kecil hati.

“Saya pernah ajak keluar sekali tapi Dayini tak mahu. Lebih-lebih lagi selepas kami dah ada anak. Dayini tak b0leh terima dia dah ada adik,” katanya kepada mStar 0nline.

Tampil menjelaskan d4kwaan Aman menyekat n0mb0r anaknya di WhatsApp, Reena berkata telef0n bimbit suaminya r0sak dipercayai dig0dam 0leh pihak tidak bertanggungjawab.

“Abang tak bl0ck dia. Hari itu telef0n abang kena h4ck, kami semua terkejut segala maklumat dalam telef0n hilang termasuklah n0mb0r telef0n dan mesej.

“Ia macam kerja h4cker yang cekap, semua hilang secara aut0matik dan terpaksalah apa-apa sahaja berkaitan kerja dan panggilan wartawan kena melalui n0mb0r saya,” katanya.

Terdahulu, Mas Idayu berang apabila namanya dikaitkan dengan perb4lahan antara anaknya dengan Reena sehingga dia did4kwa tidak pandai mendidik anak.

Mas Idayu turut terkilan apabila mengetahui Aman bertindak menyekat n0mb0r Nur Dayini di Whas4pp serta tidak langsung menghubungi anaknya itu sejak mereka pulang dari umrah pada Februari lalu.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Mstar kredit R0tikaya

Leave a Reply