“Dekat Bos cakap makwe p4ksa kahwin,Belakang makwe d4ting dengan 0rang lain”-Netzen D4kwa Safawi Cur4ng

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Sejak beberapa hari lalu kec0h di media s0sial mengenai isu Tunku Mahkota Johor (TMJ), Tunku Ismail Sultan Ibrahim mended@hkan kemerosotan mendadak pemain sayapnya, Safawi Rasid disebabkan oleh tekanan daripada teman wanitanya untuk berkahwin.

Belum reda kemelut ini, terdapat seorang netzen yang meluahkan rasa m@rah terhadap Safawi kerana mengadu kepada majikan mengenai mas@lah peribadinya. Tidak cukup dengan itu, individu tersebut turut mend@kwa Safawi telah berlaku cur@ng tanpa pengetahuan Syifa.

Posting ini mendapat sokongan netzen yang mengakui kebanyakan pemain bola sepak tempatan bersikap ‘pl4yb0y’ dan sangat terkenal di kalangan wanita.

“Padahal bunga keliling pingang. Tu pasal fokus ke mana”

Tak cukup dengan itu, netzen siap b0ngkar lagi sk@ndal-sk@ndal Safawi sebelum ini yang terdiri daripada golongan selebriti. Boleh tahan ramai juga ye.

Menurut netzen, mungkin sebab inilah fokus Safawi kian lari sebab kebanyakannya diberikan kepada mas@lah hubungan cinta dan gadis-gadis tersebut.

Terdahulu Tunku Mahkota Johor (TMJ), Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim mended@hkan terdapat seorang pemain bola sepak Johor Darul Takzim (JDT) yang dipaksa untuk berkahwin oleh teman wanitanya. Menerusi ruangan 1nstagram Stories TMJ, tekanan itu telah menyebabkan prestasi pemain terbabit kian merosot.

“Kemaruk sangat paksa b0yfriend kahwin. Beri tekanan setiap hari suruh b0yfriend kahwin pasal takut terlepas. B0yfriend kaya, p0pular. Satu keluarga kem@ruk cari laki kaya dari dulu. Patut makin h@ncur perf0rmance budak ni.

Kepala dah tak ada dalam padang. Well n0 0ne is bigger than the club. Kalau kepala dah tak b0leh f0kus pasal asyik kena pressure setiap hari dipaksa kahwin.”

Tak tahu lah nak cakap apa tentang si Safawi ni. Hanya tuan badan yang lebih mengetahuinya. Harap-harap ianya tidak berpanjangan. Sem0ga Safawi dapat balik sentuhan emasnya.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit L0bakmerah, Gempak

Leave a Reply