Di Tuduh Dr Erin Tidak ‘M0ve 0n’,Akhirnya Fatin Meluahkan Sesuatu Di Laman IGnya

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Heb0h semalam apabila isteri Dai Farhan , N00rainul Naqim M0hd Radzi atau di kenali sebagai Dr Erin mengesahkan telah dicer4ikan pada 27 April lalu sewaktu beliau baru disahkan mengandung lebih 2 minggu.

Beliau juga di lihat memuatnaik beberapa entri di IG nya menceritakan bagaimana terjadinya perpis4han di antara beliau dan suaminya Dai Farhan. Antara entri beliau ialah mengenai awal perkahwinan mereka yang dilihat mendapat tentangan dari keluarga Fatin .

Beberapa mesej perbualan turut dik0ngsikan di antara Dai Farhan dan diri beliau yang mendapatkan tentangan dari Fatin dan rakan fatin bernama Chess Al maliki sewaktu awal pernikahan..

“Screensh0rt perbualan ini semua sy masih simpan (tp sy tk akan p0st melainkan terpaksa) campur tgn luar yg mengh4sut Lebih2 lg dr mertua ust sdiri yg memaksa ust utk mencer4ikan ank mereka. Bila ramai manusia yg k0n0n dtg utk men0l0ng tp hakikatnya hanya memburukkan keadaan sehingga kisah kami jd vir4l…”

Keluarga Fatin juga di maklumkan tidak m0ve 0n

“ ..Sy yakin ini yg terbaik utk kami ber3. Kerna sy tahu pihak sn jg tak blh m0ve 0n. Percer4ian ni sy yg minta sbb sy dh penat..”

Resp0n Fatin Nurul Ain di laman IGnya..

Fatin mend4kwa telah di fitn4h namun memilih untuk diam. Netzen meny0k0ng pendirian Fatin bagi tidak mengeruhkan lagi keadaan.

Sebelum ini Da’i Farhan telah mencer4ikan isteri pertamanya, Fatin dengan talak satu pada December tahun lalu. Beliau juga pernah menyatakan pencer4iannya adalah ” perpis4han yang membahagiakan..”

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber IG Fatin , Dr Erin kredit c0retan ummi

Leave a Reply